Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
helencek napsal(a):
Serialové maniačky,zdravotníčky,milovníčky vína...už teraz si moja krvná skupina aj ked o polovicu mladšia,dúfam že táto terapia na tvoje zdravotné ťažkosti zaberá,ja už idem spať,moje detičky nemajú dobré vychovanie a buntošia zavčasu.
Zdravotní problémy? Jestli myslíš, že jsem magor tak tam to spíš prohlubuje. Jestli na močák, tak tam to dezinfikuje a posiluje imunitu :D I ty moje, u mě máš ještě plusové body za slovenštinu. Miluju jí, mám odtama půlku rodiny:) Já jdu taky, ale mě naštěstí nikdo budit nebude:)
puf-muf napsal(a):
Pivo je náš chleba
U mě teda spíš víno, ale přítel zas pivo. Takže jsme takový super průměrný pár :) I bych řekla,že se toho u nás doma mnohdy vypije víc jak vody:D
haroska napsal(a):
Zdravotní problémy? Jestli myslíš, že jsem magor tak tam to spíš prohlubuje. Jestli na močák, tak tam to dezinfikuje a posiluje imunitu :D I ty moje, u mě máš ještě plusové body za slovenštinu. Miluju jí, mám odtama půlku rodiny:) Já jdu taky, ale mě naštěstí nikdo budit nebude:)
Ano myslím močák..,môj brat sa priženil do Litvínova,babka a strýko žijú v Ostrave,takže vesmír je maličký..dobrú noc.
haroska napsal(a):
U mě teda spíš víno, ale přítel zas pivo. Takže jsme takový super průměrný pár :) I bych řekla,že se toho u nás doma mnohdy vypije víc jak vody:D
Voda nieje dobrá ani v topánke
Tak po přečtení této debaty jsem konečně přestala mít pocit, že jsem blázen :) koukám na cca 40 seriálů (podle toho, které se zrovna vysílají) a do toho si ještě pouštím opakovaně seriály odvysílané či předchozí řady vyslaných (Akta X, Stargate SG1, SG Atlantis, SG Universe, Milénium, Červený trpaslík, Svatyně, True Blood, Fringe, Haven, Lovci duchů, Upíří deníky...). V pracovní dny nějaké díly, ale o víkendu jsou to maratony...
Z té trošky vyjmenovaných je vidět, že ujíždím na sci-fi, fantasy, hororech.
Děti už vědí, že maminka je lehce cáklá a že funguje doma jako encyklopedie o čem co je, jestli má cenu na to koukat a hlavně, když je něco zaujme tak kdy je další díl, jestli už jsou titulky a kdy jim to dám na flaschku, aby si to mohli pustit (nejvíc je naštve, když oznámím přestávku ve vysílání) :) Takže jsem je svým šílenstvím pomalu ale jistě nakazila taky.
krasnocka napsal(a):
Děti už vědí, že maminka je lehce cáklá a že funguje doma jako encyklopedie o čem co je.
Tak tohle je taky dobrá bomba :D Jinak tě ujišťuji, že jsi naprosto normální. A ještě se zeptám, kolik je dětem?:) Já začala se svojí závislostí až v 18, možná, že kdybych začala dřív, mám teď toho ráda daleko víc:)
haroska napsal(a):
Tak tohle je taky dobrá bomba :D Jinak tě ujišťuji, že jsi naprosto normální. A ještě se zeptám, kolik je dětem?:) Já začala se svojí závislostí až v 18, možná, že kdybych začala dřív, mám teď toho ráda daleko víc:)
To se mi ulevilo, že jsem normální :D moje posedlost začala (nejdříve pozvolna, teď už v tom lítám naplno) někdy před 3 lety a dětem je teď 20 (holka) a 18 (kluk). Takže paráda, že už se sami oblíknou, případně namažou chleba. Člověk kolem nich už nemusí tolik skákat a může se věnovat zálibám.
Tak to je super, že se to rozmohlo takhle napříč celým věkovým spektrem :)
channina napsal(a):
Tak to je super, že se to rozmohlo takhle napříč celým věkovým spektrem :)
¨
No to teda :-))) Mě se to určitě taky jen tak nepustí :)