Diskuzní fórum

Kdy už začíná být člověk seriálovým maniakem?:))

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

enisek
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 1. 2012 / 16:43:25 (před 12 roky)
off
puf-muf napsal(a):

Tak som to robil s filmami,serial pozrem,zmažem.

Jsem na tom stejně, dřív jsem si nechávala filmy, ale stejně jsem se k žádnému nikdy nevracela... takže teď prostě na seriál kouknu a smažu...

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
8. 1. 2012 / 18:19:50 (před 12 roky)
off
enisek napsal(a):

To není možný, a já myslela, že na to koukám jen já =)

Vida, kolik se tu toho dozvíme :)

What's meant to be, eventually will be.
alyssa18
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
8. 1. 2012 / 19:45:31 (před 12 roky)
off

Se svými 16 seriály, které jsem ještě před pár měsíci sledovala, jsem asi mezi seriálové maniaky nikdy nepatřila. Ale i tak jsem musela kvůli nedostatku času škrtat, a tak teď pravidelně sleduju "jen" 4. Strašně to zabíjí čas.. :-D

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
8. 1. 2012 / 20:51:52 (před 12 roky)
off
alyssa18 napsal(a):

Se svými 16 seriály, které jsem ještě před pár měsíci sledovala, jsem asi mezi seriálové maniaky nikdy nepatřila. Ale i tak jsem musela kvůli nedostatku času škrtat, a tak teď pravidelně sleduju "jen" 4. Strašně to zabíjí čas.. :-D

No já si tu přijdu jako žabař i se svými 25 :D A jaké sleduješ?:) Když jsou jen 4, musí to být absolutní srdcovky, ne?

alyssa18
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
8. 1. 2012 / 21:11:07 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

No já si tu přijdu jako žabař i se svými 25 :D A jaké sleduješ?:) Když jsou jen 4, musí to být absolutní srdcovky, ne?

The Vampire Diaries, Once Upon a Time, Switched at Birth a Grimm (ale to je spíše z povinnosti k webu, seriál sám o sobě mě bohužel moc nevzal).. no 25 bych nedala teda vůbec.. :-D

vikkyy
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 1. 2012 / 21:19:47 (před 12 roky)
off

Já jich mám rozkoukaných 17 a z toho na 6 koukám se svým přítelem.
3 jsme teď dokoukali a u 6 čekáme na další sérii. Včera jsme měli finále Boardwalk Empire a tak dnes začínáme s rodinkou Sopránů. Spát chodíme většinou kolem třetí, jeden díl není nikdy dost. Práci si můžeme časově přizpůsobit, takže se to dá. Už se oba těšíme na letošní novinky. Postavy a děj seriálů spolu probíráme a někdy se o nich bavíme, jako o známých. Je to super relax a myslím si, že jsme naprosto v pořádku. :-) Touto cestou bych chtěla moc poděkovat všem překladatelům, za nás oba, protože moje angličtina na většinu seriálů nestačí a přítel neumí vůbec, za skvělé titulky. A jestli je někdo seriálový maniak, tady asi všichni. :-)

Love-sex-peace-freedom -respekt
haroska
8. 1. 2012 / 21:41:35 (před 12 roky)
off
vikkyy napsal(a):

Já jich mám rozkoukaných 17 a z toho na 6 koukám se svým přítelem.

Tak tohle ti strašně závidím /přeju. Můj přítel k tomu má zarytý odpor a pořád si mě kvůli tomu dobírá. On sleduje jen Walking Dead(to fakt miluje) a jinak mě letos ukecal, že ho zajímá Terra Nova. Jak to dopadlo??? On to vzdal asi u 6. dílu a je to už jen zase moje závislost. Asi ho budu muset vyměnit za lepší model :)

vikkyy
8. 1. 2012 / 21:53:21 (před 12 roky)
off

Harosko, tak zkus najít nějaký, který vás bude bavit oba, u nás jsem za hledače já a pán už chodí k hotovému. :-) Většinou se mu do vkusu trefím, ale je fakt, že já můžu taky dost žánrů. Naposled přestal koukat na American horror story, tak jsem si ho dojela sama. Přes den není moc doma, takže mám na svoje seriály čas a po nocích sledujem spolu. A teď mě tak napadá, že u nás doma je maniak on, protože, včera odešla návštěva v půl čtvrté ráno a on mě ještě přemluvil na TVD.

haroska
8. 1. 2012 / 22:02:55 (před 12 roky)
off

Nene, to není žánrem. Jeho tohle prostě nebere :) Ale co nadělám?

vikkyy
8. 1. 2012 / 22:27:49 (před 12 roky)
off

Tak ty na to zase máš kamarádky. Ty moje na to buď nemají čas, rodina, děti a tak a nebo vůbec nechápou o čem mluvím. Když začnu o upírech a invazích mimozemšťanů na Zemi. :-(