Diskuzní fórum

Kdy už začíná být člověk seriálovým maniakem?:))

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Deni001
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 1. 2012 / 22:37:42 (před 12 roky)
off

Fuu, já aktivně (díl po dílu) sleduju...6, nebo 7 seriálu z toho 4 aktivní právě teď... a jinak tak abčasně sleduju asi tak 12 :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
8. 1. 2012 / 22:43:51 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Nene, to není žánrem. Jeho tohle prostě nebere :) Ale co nadělám?

Prostě mu musíš naservírovat něco výživnýho :) když já poprvé viděl Two and half men, byl to snad jeden z nejlepších dílů, co c tom seriálu byly.. a kvůli tomu jsem skouknul celý seriál :) takže chlapům něco jednoduchého, u čeho se můžou bavit a co jim je samotné připomene :)

And when my time is up, have I done enough?
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
8. 1. 2012 / 23:19:39 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Prostě mu musíš naservírovat něco výživnýho :) když já poprvé viděl Two and half men, byl to snad jeden z nejlepších dílů, co c tom seriálu byly.. a kvůli tomu jsem skouknul celý seriál :) takže chlapům něco jednoduchého, u čeho se můžou bavit a co jim je samotné připomene :)

No tak popravdě jedině dva a půl chlapa je náš vztahový Evergreen :D Koukáme na to každý večer před usnutím, na některé díly i opakovaně :D

haroska
10. 1. 2012 / 18:49:08 (před 12 roky)
off

Tak a debata zemřela :D

vikkyy
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 1. 2012 / 19:10:17 (před 12 roky)
off

Asi všichni sledují po zimní pauze další epizody. :-)

Love-sex-peace-freedom -respekt
haroska
10. 1. 2012 / 19:16:20 (před 12 roky)
off

A že jich tenhle týden začne konečně přibývat.. a ten další už to vypukne maximálně... juhůů :)

magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 1. 2012 / 19:18:37 (před 12 roky)
off

To jo, ale spoustu seriálů zase skončilo. Mě třeba včera šíleně chyběl Dexter a předevčírem Merlin... :)

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
10. 1. 2012 / 19:26:32 (před 12 roky)
off

Já sem zrovna dojel komplet Burn Notice a ten strašně moc teď chybí mě. Dokonalej seriál :( Snad mi to vynahradí 4. série Leverage.

Aby tě sežral velkej pes!
helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 1. 2012 / 19:42:32 (před 12 roky)
off

Ja som zvedavá na Alcatraz,Touch,teším sa že začal Californication,pozriem si aj Spartaka,americký Being Human,škoda že nie anglický,v apríli Game of trones...no pána spať už ani nebudem mať kedy.

haroska
10. 1. 2012 / 20:01:00 (před 12 roky)
off

No na Alcatraz se strašně moc těším i já. Akorát teda nevím, kdy na to budu koukat, aktivně jsem si přibrala na překlad už 4.seriál a do toho to začíná houstnout v práci... dneska jsem tak hotová, že ani nemám náladu čučet na seriály... jde to se mnou z kopce :D