Diskuzní fórum

Kdy už začíná být člověk seriálovým maniakem?:))

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 1. 2012 / 20:07:42 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

No na Alcatraz se strašně moc těším i já. Akorát teda nevím, kdy na to budu koukat, aktivně jsem si přibrala na překlad už 4.seriál a do toho to začíná houstnout v práci... dneska jsem tak hotová, že ani nemám náladu čučet na seriály... jde to se mnou z kopce :D

Ktorý seriál?Moja mama je tiež Helena...Ilonka ju volajú tiež,pretože žije na juhu stredného Slovenska a je to madarská obdoba mena.A ešte k tomu spánku..spať môžeš ked budeš stará:D

Frozen99
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
10. 1. 2012 / 20:28:47 (před 12 roky)
off

já se těšim, až začne Are You There Chelsea :) nemůžu si přeci nechat ujít Lauru Prepon z That '70s Show ;) doufám, že se mi to zalíbí ;)

See Madonna and die...
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
10. 1. 2012 / 21:13:05 (před 12 roky)
off

No čekají mě tu manželky, místo toho překládám 2. díl Great Expectations.. chci už to dneska dorazit do zdárného konce :D ..... jinak můj děda je Maďar, chtěli pojmenovat mojí maminku Ilonka, ale v ČR kalendáři to jméno ještě nebylo. Proto jí pojmenovali Helenka ( S ohledem na to, že v Maďarsku se Heleně říká Ilono, takže vlastně budou mít Ilonku)ú... o X let později se narodila vejlupek Haroska a dostala už regulérně, dle aktuálního českého kalendáře jméno ILONKA :)))

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
10. 1. 2012 / 21:30:16 (před 12 roky)
off

Jo, lidi mě se taky docela daří utajit moje menší (no spíš mega velká) závislost. Na seriálech je blbí, že furt pokračujou. Ale jinak u mě je 6 seriálů, z toho na jeden čekám na premiéru, další sleduju maratonově, další mám na přidávání epizod, hlášek atd. na blog a ostatní se dívám s menší pozorností při učení.

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 1. 2012 / 22:50:30 (před 12 roky)
on
Michalenka napsal(a):

Na seriálech je blbí, že furt pokračujou.

Pokud ti vadí TOHLE, tak ses asi ve své zálibě moc netrefila :D

Hrus
11. 1. 2012 / 12:46:48 (před 12 roky)
off

Ja sleduju 8 aktivnich serialu (Mentalista, Bones, Castle, Hawaii, Once Upon A Time, Big Bang, Switched At Birth, Heart of Dixie) - a kdyz je cas, tak zkouknu neco, co mam rozkoukane z drivejska (Psych, Medium, Flashpoint, Dexter, Chuck, Walking Dead) nebo nejakej maratonek... Pak mam jeste par serialu, u kterych cekam na dalsi radu (Eureka, Game of Thrones) Bohuzel casu je min, nez bych chtel... U novejch serialu vetsinou zkouknu jeden az dva dily skoro u kazdeho.

Michalenka
11. 1. 2012 / 14:47:53 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Pokud ti vadí TOHLE, tak ses asi ve své zálibě moc netrefila :D

Myslím to samozřejmě ironicky :))

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
13. 1. 2012 / 01:10:05 (před 12 roky)
off

uf a já už se bála, že jsem nenormální, když sleduju přes 30 seriálů. sem ráda že v tom nejsem sama. nejhorší období je vždycky zkouškový, protože potřebuju něco na odreagování, pak mě to ale chytne a je z toho maraton, takže zkoušky jsou odsunuty na vedlejší kolej :D

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 1. 2012 / 01:10:20
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
13. 1. 2012 / 01:21:43 (před 12 roky)
off
MNTB napsal(a):

uf a já už se bála, že jsem nenormální, když sleduju přes 30 seriálů. sem ráda že v tom nejsem sama. nejhorší období je vždycky zkouškový, protože potřebuju něco na odreagování, pak mě to ale chytne a je z toho maraton, takže zkoušky jsou odsunuty na vedlejší kolej :D

No já tomu neříkám odreagování, to je čistá prokrastinace :D za zkouškový mám nejvíc shlédnutách epizod.. letos se už jen za prosinec a leden blížím dvoum stovkám :D

And when my time is up, have I done enough?
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
13. 1. 2012 / 09:56:08 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

No já tomu neříkám odreagování, to je čistá prokrastinace :D za zkouškový mám nejvíc shlédnutách epizod.. letos se už jen za prosinec a leden blížím dvoum stovkám :D

Taky už by konečně mohli založit školu seriálogů, ne?:D To by pak byla samá Áčka :D