Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
prosím prosím, jsem tu nová a tak trochu analfabet. Můžete mi poradit jak se podívat na seriál, jak to stáhnout apod.? Dík moc
lenka.zarubova napsal(a):
prosím prosím, jsem tu nová a tak trochu analfabet. Můžete mi poradit jak se podívat na seriál, jak to stáhnout apod.? Dík moc
Tohle je databáze seriálů, ne videí. Tady se na seriál dívat nemůžeš, žádné tu nejsou! Maximálně trailery a ukázky.
haroska napsal(a):
Taky už by konečně mohli založit školu seriálogů, ne?:D To by pak byla samá Áčka :D
My bychom to nestudovali, my bychom tam učili :) :)
Seraphine313 napsal(a):
My bychom to nestudovali, my bychom tam učili :) :)
Já bych tam klidně i studovala :D Dala bych si spoustu předmětů 'Projekce', na UPOLu jsou filmové a kredity za účast, tak to by bylo ideální :D
ragelly napsal(a):
Já bych tam klidně i studovala :D Dala bych si spoustu předmětů 'Projekce', na UPOLu jsou filmové a kredity za účast, tak to by bylo ideální :D
já se tady mořím s daněma, právem a matikou.. a oni se čučej na filmy!
a za co bys jako dostávala kredity? "Poznejte z kterého seriálu je tento obrázek." "Který seriál se skrývá pod těmito hesly?" "Která herečka je na tomto obrázku (nápověda: je to až ta pátá možnost)" :D
Seraphine313 napsal(a):
a za co bys jako dostávala kredity? "Poznejte z kterého seriálu je tento obrázek." "Který seriál se skrývá pod těmito hesly?" "Která herečka je na tomto obrázku (nápověda: je to až ta pátá možnost)" :D
Néé, za účast na projekci přece, tudíž za sledování seriálů :D Horší by teda bylo, až by tam pustili nějaký první československý nebo sovětský seriál, to bych asi umírala :D
Seraphine313 napsal(a):
Tak teď jsem se zasmála, jako dlouho ne. To by bylo bááájo. Ale vraťme se zas zpět na zem:(:D
Kahlan napsal(a):
tak na takú školu by som sa určite prihlásila =D
I já. Ale ty přijímačky, ty by byly pekelně těžký. Neznám člověka, který by o tom alespoň neuvažoval, dostávat kredity za koukání na seriály =)
Seraphine313 napsal(a):
přesně s tebou soucítím, dneska sem se lopotila se statistikou a mikrem. vyměnim hned teď :D
MNTB napsal(a):
přesně s tebou soucítím, dneska sem se lopotila se statistikou a mikrem. vyměnim hned teď :D
nééé, nestraš.. mikro mám příští semestr...