Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jo... Učim se na zkoušku z evoluční biologie, víc koukam na MASH a když už se náhodou učim, tak místo "intersex" čtu "intersect"... to dopadne špatně :D
aaaja napsal(a):
Tak jo... Učim se na zkoušku z evoluční biologie, víc koukam na MASH a když už se náhodou učim, tak místo "intersex" čtu "intersect"... to dopadne špatně :D
mě teďka chytla Nová generace, to má sedm řad, ještě jeden a půl řady zbývá...
s tebou to, holka, dopadne špatně, bojím se, co si spleteš příště ;) takový pojmy... mezi náma, co je to intersex? :D
Seraphine313 napsal(a):
mě teďka chytla Nová generace, to má sedm řad, ještě jeden a půl řady zbývá...
s tebou to, holka, dopadne špatně, bojím se, co si spleteš příště ;) takový pojmy... mezi náma, co je to intersex? :D
jedinec, který má přechodné znaky mezi samcem a samicí :D
já původně potřebovala něco krátkýho a v češtině, abych měla na co koukat při jídle nebo při krátké pauze... ale začlo se to protahovat :D
aaaja napsal(a):
jedinec, který má přechodné znaky mezi samcem a samicí :D
já původně potřebovala něco krátkýho a v češtině, abych měla na co koukat při jídle nebo při krátké pauze... ale začlo se to protahovat :D
já zas musím mít při učení nějaký zvukový marast, tak mám většinou puštěný sportovní kanál, to není potřeba moc sledovat.. seriál přijde na řadu, o "přestávkách" ... :)
to znám taky, proletíš jeden díl, máš ještě chvilku, pustíš druhý, protáhne se to, zajímá tě co je ve třetím, pak zjistíš že je za pět minut celá hodina, tak si řekneš na těch pět minut projedu další díl.. ale zas se to protáhne a najednou je večer a v hlavě kde nic, tu nic.. :)
no a Nová generace byla po ruce, dlouho jsem ji neviděl...
Seraphine313 napsal(a):
já zas musím mít při učení nějaký zvukový marast, tak mám většinou puštěný sportovní kanál, to není potřeba moc sledovat.. seriál přijde na řadu, o "přestávkách" ... :)
to znám taky, proletíš jeden díl, máš ještě chvilku, pustíš druhý, protáhne se to, zajímá tě co je ve třetím, pak zjistíš že je za pět minut celá hodina, tak si řekneš na těch pět minut projedu další díl.. ale zas se to protáhne a najednou je večer a v hlavě kde nic, tu nic.. :)
no a Nová generace byla po ruce, dlouho jsem ji neviděl...
no právě ty přestávky se protahujou :D já se zase děsně dlouho chystam na Voyager
Já bych to asi ani nespočítala... každopádně mi všichni říkají, že jsem absolutní magor a dělají se ze mě srandu, že žiju ve svým vlastním seriálu :DD
Koukám na cca 30 seriálu (některé pravidelně, jiné jak se hodí), dalších minimálně 30 mám za sebou (tady bych asi kecal, může jich být více, či méně... nespočítám to přesně :D). Od svého okolí neustále poslouchám, že jsem šílenec, a že jak můžu stíhat spravovat a tvořit stránky, vydělávat a učit se... vždycky odpovím: "Seriál je pro mě inspirací, relaxací a společníkem při práci." a toho se také držím :D Podle některých jsem magor a pro ty druhé půjčovna na dývka se seriály :)) Nemůžu si stěžovat mno :D
som či nie som maniak seriálový. definícia je ťažká - sledujem cca 20 seriálov (sú tam zahrnuté i letné), nie všetky samozrejme vysielajú pravidelne každý týždeň. Celkvo mi to vychádza na cca 10 - 12 častí týždenne, čo najmä teraz v zime ešte je u mňa akceptovateľné. V lete, keď bude fungovať práca po zamenstnaní vonku v záhrade to vidím na max. 1 časť denne a nedeľné maratóny.
Ale celkovo by som sa opísal ako seriálový maniak v sledovaní (ak je seriálová suchota tak nemám problém stiahnuť celé staršie série , ktoré som opomínal, či ma zaujali ich opisy, a pozrieť ich) ale zase nie takým, že sa budem rozplývať aká je ktorá herečka pekná, sledovať na nete čo robí, atď....
já mám 10 nejoblíbenějších seriálů a myslím si, že zrovna seriálový maniakem nejsem :-)
Vojtech Hlinka napsal(a):
som či nie som maniak seriálový. definícia je ťažká - sledujem cca 20 seriálov (sú tam zahrnuté i letné), nie všetky samozrejme vysielajú pravidelne každý týždeň. Celkvo mi to vychádza na cca 10 - 12 častí týždenne, čo najmä teraz v zime ešte je u mňa akceptovateľné. V lete, keď bude fungovať práca po zamenstnaní vonku v záhrade to vidím na max. 1 časť denne a nedeľné maratóny.
Ale celkovo by som sa opísal ako seriálový maniak v sledovaní (ak je seriálová suchota tak nemám problém stiahnuť celé staršie série , ktoré som opomínal, či ma zaujali ich opisy, a pozrieť ich) ale zase nie takým, že sa budem rozplývať aká je ktorá herečka pekná, sledovať na nete čo robí, atď....
No tohle dost přesně vystihuje i mě :D Jednak taky nejsem taková, že bych šmejdila kde jaké žhavé novinky o hercích z mých seriálků, ale hlavně, neumím si představit, jak to udělám letos v létě :D V zimě to bylo příjemné zabíjení času, ale až vykoukne slunce, asi zešílím - seriály, a ještě k tomu překlady. Letos jsem se zařekla, že po regulérně ukončených seriálech už nové přibírat nebudu. Ale jsem zvědavá, jak mi tohle vyjde :D