Diskuzní fórum

Kdy už začíná být člověk seriálovým maniakem?:))

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

L1lith
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 1. 2012 / 16:45:54 (před 12 roky)
off

No jo ještě ti to můžu roztřídit...
21 jich beží celou sezónu
4 teď skončili
11 jich začne
4 jsou letní

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 1. 2012 / 16:50:56 (před 12 roky)
off

Škoda že takový bláznivý lidi jako jste vy nejsou nikde v mojím okolí, nemusel bych se na seriály dívat sám a měl bych si o nich s kym povídat.

Aby tě sežral velkej pes!
L1lith
7. 1. 2012 / 16:54:31 (před 12 roky)
off

Internet sbližuje :)

helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 1. 2012 / 16:55:32 (před 12 roky)
off

Som rada že nie som jediná čo sleduje okolo 25 seriálov,tiež je to o hubu,chodím do práce,mám dve deti a fakt málo spánku.Zároveň je to môj super relax,len škoda že mi pri sledovaní aj toľko chutí jesť .

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
7. 1. 2012 / 16:55:42 (před 12 roky)
off

Ševča -> zas je pak příjemný, když něco objevíš, že máš víc dílů najednou,ne? :D Já nenávidím to čekání každý týden :D Ale zrovna na chirurgy bych já asi nikdy nezapomněla :))))

haroska
7. 1. 2012 / 16:59:10 (před 12 roky)
off

Zipacna -> My tady s Romankou občas něco společně dáme. Celkově jsme se sešli. Jsme 4 kamarádky, 3 pracujem v lékárně a 1 je zdravonitckej laborant(už tady ta těžká shoda) a minimálně 80% seriálů co sleduju, milujem my všechny. Tak si pak představ, jak to vypadá, když se sejdeme na kávu :D Lidi kolem asi těžce nestíhaj :D

haroska
7. 1. 2012 / 17:00:11 (před 12 roky)
off
helencek napsal(a):

Som rada že nie som jediná čo sleduje okolo 25 seriálov,tiež je to o hubu,chodím do práce,mám dve deti a fakt málo spánku.Zároveň je to môj super relax,len škoda že mi pri sledovaní aj toľko chutí jesť .

Máš můj plný obdiv, že i s dětmi to stíháš. Já mám jen psa, ve chvíli, kdy by do hry přišli i děti, asi bych rychle skončila:D:( Udělila bych tu trofej "Superženy" :))))

L1lith
7. 1. 2012 / 17:00:29 (před 12 roky)
off

Kávu? Spíš čaj :)) Ale máme i rozpory co se týče třeba sci-fi...Viď Ilu ;)

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 1. 2012 / 17:03:27 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Zipacna -> My tady s Romankou občas něco společně dáme. Celkově jsme se sešli. Jsme 4 kamarádky, 3 pracujem v lékárně a 1 je zdravonitckej laborant(už tady ta těžká shoda) a minimálně 80% seriálů co sleduju, milujem my všechny. Tak si pak představ, jak to vypadá, když se sejdeme na kávu :D Lidi kolem asi těžce nestíhaj :D

Tak to je dobrá shoda, gratuluju. A ani nebydlíte tak daleko, jednou s vámi na to kafe zajdu asi taky :D

Aby tě sežral velkej pes!
haroska
7. 1. 2012 / 17:05:46 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Tak to je dobrá shoda, gratuluju. A ani nebydlíte tak daleko, jednou s vámi na to kafe zajdu asi taky :D

Ano Romča má pravdu, je to spíš čaj a dobrá porce pity nebo kuskusu:D Ale to tam není podstatné..... Určitě tě klidně přiberem:D O jednoho seriálového maniaka navíc? Pecka :))) Můj svět bude zas o něco krásnější :)))

A romí -> scifi blééé :(:D I když "V" se mi líbilo, škoda, že ho zrušili.