Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím všechny a přidávám se do klubu. Už jsem myslela že jsem jediný cvok co spí 4-5 hodin, někdy méně aby stihl všechno vidět.
Momentálně mám vysílaných nakoukáno asi 20 + letních mám 6.
Vždycky když je pauza, hledám na co bych koukala a přibude další. Teď jsem narazila na Glee a byl z toho pěkný maraton. Ty písničky tam, to je něco pro mě.
A ostatních ukončených seriálů těch bude něco okolo 60 a stále přibývají další a další. To pak jsou maratony shlédnou třeba 6 sérií a než jdu spát říkám si ještě jeden díl a vypínám ale prostě nemám vůli,musím vědět co se bude dít dál - Mám po ránu neskutečnou spotřebu kávy
Takže děkuji lidi že nejsem jediný seriálový maniak - doma mě považují za blázna
No tak já mám v současnosti nějakých 39 aktivních seriálů, ale ještě nemám pocit, že by mi to nějak výrazně zasahovalo do mého času. Ke dnešnímu dni mám ale rozjetých "pouze" 18 různých seriálů. Jakmile skončí nějaká řada, tak nahazuju další řadu jiného seriálu (z těch 39). Denně obvykle zkouknu tak 3-4 díly.
haroska napsal(a):
Letos jsem se zařekla, že po regulérně ukončených seriálech už nové přibírat nebudu. Ale jsem zvědavá, jak mi tohle vyjde :D
He he, naivko :D. Takových předsevzetí už bylo ;-)
no řekla bych, že já už jím jsem. když jsem viděla díl 2.10 got, zbývalo do 3. řady cca 240 dní. nebyl den, kdy jsem si na seriál nevzpomněla, a včera jsem si málem trhala vlasy, když mi nešel internet a já si dlouho nemohla díl stáhnout. i kdybych neměla desítky těch dalších, tohle už ze mě maniaka podle mě dělá.
myslím, že se to hodí k tématu. Jdu si takhle po IKEA a narazím na nové skleničky, co teď máme. Taky vás při pohledu na ně napadne to, co mě?:)
griff napsal(a):
myslím, že se to hodí k tématu. Jdu si takhle po IKEA a narazím na nové skleničky, co teď máme. Taky vás při pohledu na ně napadne to, co mě?:)
Sakryš, a to jsem si myslela, že to se mnou není tak zlý:-)
lukascoolarik napsal(a):
já mám 10 nejoblíbenějších seriálů a myslím si, že zrovna seriálový maniakem nejsem :-)
Vážně? Tohle jsem si kdysi myslel? Teď je jich mnohokrát víc než jen pouhých deset a protože den nezvládnu, aniž bych si nepustil nějaký ten seriál, jako maniak si trochu přijdu. :)
griff napsal(a):
Mě teda nic nenapadlo. Asi ještě nejsem ten pravý maniak :D
griff napsal(a):
já si takhle koupila tričko s ananasem, nešlo odolat :D
Seriály je snad moje největší závislost,ale miluji to