Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já jich mám dost. Před asi 3 měsícema jsem dělala výpočty kolik času jsem u seriálů strávila. Vyšlo mi něco přes měsíc čistého času s tím, že každý seriál byl započítán jenom jednou. Ale myslím, že to bude minimálně 2x více času, protože spoustu seriálu jako například 11 řadové chirurgy jsem viděla tak 5x celé! :D No... Momentálně sleduju 7 seriálů tím způsobem, že čekám na nový díl jednou týdně. Rozkoukaných jich mám mnohem víc. Mé okolí si na to zvyklo a přátelé vědí, že pokud nechcou celý den poslouchat co se stalo v seriálu tak se mě nemají ptát co jsem včera dělala :D. Od té doby co jede Forever se mi konečně podařilo moji nejlepší kamarádku ukecat ať to aspoň zkusí a teď na Forever čučíme jednou týdně společně :D.
právě teď aktivně sleduji 10 seriálů ale to není přesné mám rozdívaných asi 60 seriálů takže se dívám furt na něco jiného.
Já jsem rozhodně závislák. Ví se to o mně, vždycky, když mi někdo píše, ptá se "Na co se zase koukáš?". :D
Destinytte napsal(a):
Já jsem rozhodně závislák. Ví se to o mně, vždycky, když mi někdo píše, ptá se "Na co se zase koukáš?". :D
Taky tak :D