Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No to víš ta moje úchylka na vesmírný lodě...
haroska napsal(a):
Máš můj plný obdiv, že i s dětmi to stíháš. Já mám jen psa, ve chvíli, kdy by do hry přišli i děti, asi bych rychle skončila:D:( Udělila bych tu trofej "Superženy" :))))
Chodím do práce o 5 hod,takže končím skoro ,ale pozerám až večer ked sú deti v posteli,hlavne ten 9 ročný mi zazlieva že o 20,30 už musí byť v posteli,mám ale veľký spánkový deficit,no ale nevedieť čo sa deje na Klinike Grace,Wisteria lane atd....šlak by ma trafil.Takisto pracujem v zdravotníctve,sranda.
Romana Šlapková napsal(a):
No to víš ta moje úchylka na vesmírný lodě...
Tak tuhle úchylku mám taky. A taky když vidím ženský zamaskovaný za mimozemšťanky, přemýšlím, jestli bych do toho šel :)
helencek napsal(a):
Chodím do práce o 5 hod,takže končím skoro ,ale pozerám až večer ked sú deti v posteli,hlavne ten 9 ročný mi zazlieva že o 20,30 už musí byť v posteli,mám ale veľký spánkový deficit,no ale nevedieť čo sa deje na Klinike Grace,Wisteria lane atd....šlak by ma trafil.Takisto pracujem v zdravotníctve,sranda.
Nechci nic říkat, ale tady jde vidět, kde se ta seriálová elita bere :D Ve zdravotnictví!:) Počkej, až synátor povyroste, buď ho naučíš milovat ty seriály taky a nebo budeš spát zase méně:)
zipacna napsal(a):
Tak tuhle úchylku mám taky. A taky když vidím ženský zamaskovaný za mimozemšťanky, přemýšlím, jestli bych do toho šel :)
Uuuhuhuh, "so creepy" :D:) A je to tu, to já zas dávám nohy křížem pokaždé, když koukám na True Blood. To je něco!:)
Asi se vrhnu na chirurgy,zatím jsem si je šetřila na to až budou titulky ale už to nevydržím :D
Ještě loni jsem jich sledovala taky kolem 20, teď ale stíhám už jen ty, co překládám, plus tak dva další. Na seznamu těch, co musím dokoukat, nebo na které musím začít koukat, jich je asi 40 a pořád přibývají. Otázkou je, jestli vůbec někdy budu mít čas to dokoukat :)
Z okolí o mé zálibě v seriálech ví asi dva lidi a ti si myslí, že jsem magor :D
channina napsal(a):
Ještě loni jsem jich sledovala taky kolem 20, teď ale stíhám už jen ty, co překládám, plus tak dva další. Na seznamu těch, co musím dokoukat, nebo na které musím začít koukat, jich je asi 40 a pořád přibývají. Otázkou je, jestli vůbec někdy budu mít čas to dokoukat :)
Z okolí o mé zálibě v seriálech ví asi dva lidi a ty si myslí, že jsem magor :D
Už jsem to psala nevím kde všude, ale musím i sem. Strašně mě sice mrzí, že máš takový seriálový skluz ( mě by to až fyzicky bolelo :D) , ale na druhou stranu, Bůh žehnej tomu, kdo na svět přivedl CHANNINU!!! :) Protože strašně moc seriálů, které miluju, tak překládáš nebo na nich spolupracuješ. Občas si fakt říkám "kdy to sakra ta holka stíhá" ?:-))))) A že jsi magor??? To i já u svých blízkých, ať už je to přítel nebo rodina :D Ještě, že mám kamarádky, které jsou stejně trhlé jako já :)
haroska napsal(a):
Bůh žehnej tomu, kdo na svět přivedl CHANNINU!!! :)
Díky, vyřídím to máti:D Každopádně myslím, že zrovna na SZ jsou seriáloví maniaci všichni :)
channina napsal(a):
Z okolí o mé zálibě v seriálech ví asi dva lidi a ti si myslí, že jsem magor :D
No o Tebe som ani trochu nepochybovala že medzi nás patríš ,kedže by som bola bez Tvojich tituliek nahratá,ak by si sa na prekladanie vybodla tak by mi dosť seriálov ubudlo,ale neopováž :D!