Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
helencek napsal(a):
No o Tebe som ani trochu nepochybovala že medzi nás patríš ,kedže by som bola bez Tvojich tituliek nahratá,ak by si sa na prekladanie vybodla tak by mi dosť seriálov ubudlo,ale neopováž :D!
Nechtěla jsem jí vyhrožovat, ale JO, viděla bych to stejně jako ty. Opovaž se CHanni'':D
haroska napsal(a):
Nechtěla jsem jí vyhrožovat, ale JO, viděla bych to stejně jako ty. Opovaž se CHanni'':D
Som rada že na ňu nie som sama.
celkem tak asi 14 (Gossip Girl, Chuck, The Vampire Diaries, Once Upon a Time, Revenge, Ringer, Grimm, I Hate My TD, Bones, The Big Bang Theory, Suburgatory, Modern Family a Body of Proof (ten si teda teď jenom stahuju) +
maratón seriál (vždy jeden zrušenej seriál, po dokoukání jdu na další ;) teď That '70s Show).
V létě mi běží Happily Divorced
dále čekám na (návrat) Cougar Town (!!!), Game of Thrones, Apartment 23, Are You There, Chelsea? a Smash
no a American Horror Story teď končila
takže kolem a kolem je to asi 21 :)
rodiče a přátelé tvrdí, že jsem závislák, proto chodim na SZ, kde je 'takových lidí' víc :D
jináč souhlasim s haroskou ("Bůh žehnej tomu, kdo na svět přivedl CHANNINU!!! :) )" 100% pravda ;)
Frozen99 napsal(a):
rodiče a přátelé tvrdí, že jsem závislák, proto chodim na SZ, kde je 'takových lidí' víc :D
Tady je prostě dokonalý, jak padá "svůj k svému":D Já jsem hrozně zvědavá na Alcatraz a Smash.. v létě jsem se přivolila k překládání Dallasu,takže tam je to už taky jasné :D A doufám, že taky ABC konečně vyhodí 3.řadu Make it or break it. Cougar town myslíš že bude 3.série??? Druhá už byla doooost slaboučká.
haroska napsal(a):
Tady je prostě dokonalý, jak padá "svůj k svému":D Já jsem hrozně zvědavá na Alcatraz a Smash.. v létě jsem se přivolila k překládání Dallasu,takže tam je to už taky jasné :D A doufám, že taky ABC konečně vyhodí 3.řadu Make it or break it. Cougar town myslíš že bude 3.série??? Druhá už byla doooost slaboučká.
mně se teda 2. řada líbila OHROMNĚ :) CT se mi líbí víc než monster hit ABC Modern Family.. tak 3. řada bude, jen se (díky ABC) neví kdy :/
budeš dělat Dallas? zaujalo mě to, protože by tam měla hrát Brenda Strong, tak možná taky zkusim ;)
40 seriálů (z čehož 11 bude až zas v létě) koukám v noci nebo o volných dnech....před kamarády už jsem to neutajila, považujou mě za magora, ale občas si ode mne nějakej dobrej nechaj poradit:)
Já své "šílenství" s nikým nesdílím. Občas sestře (starší) něco doporučím, ale věci jako Merlin, Glee apod. ji nebaví. S kamarádkami se shodneme pouze na pár seriálech (Game of Thrones). Jinak koukám radši sama než s někým, více to tak prožiju :)
Frozen99 napsal(a):
mně se teda 2. řada líbila OHROMNĚ :) CT se mi líbí víc než monster hit ABC Modern Family.. tak 3. řada bude, jen se (díky ABC) neví kdy :/
budeš dělat Dallas? zaujalo mě to, protože by tam měla hrát Brenda Strong, tak možná taky zkusim ;)
Vím, že více lidem se 2. řada líbila moc. Mě prostě ne. Od toho je těch seriálů tolik. Jinak jj na Dallas se chystám, sama jsem strašně zvědavá, co z toho vypadne. Mimoto v létě stejně běží prd, tak aspoň něco :)
Já jsem teda na tuto závislost docela pyšná, všichni kolem mi říkají (seriálový) maniak :D
Se sledováním je to horší.. Jelikož bych umřela čekat na nové epky každý týden, tak koukám jen na ukončené seriály - maratonem. Plus jsem teda neodolala a pravidelně si dávám Glee, Ringer a přibyde Smash. Plus asi 10 reality shows, ty taky zvládám každý týden :)
Ale teda tím maratonem jsem stíhala dřív tak 70 epek za týden, teď už je to horší, bakalářka a tak :)
Ale zajímá mě vpodstatě všechno americké, bez ohledu na žánr, takže každý týden stahuju nové epky i toho, na co se ještě pár let dívat nebudu (=nebude dlouho zrušeno).
Výsledek tohoto složitého procesu: Týdně dávám cca 12 nových epek, 50 epek maratonem a stahuju 68 nových epek (to jsou jen ty, které běží právě běží, jinak mám dalších 52, co jsou na hiatusu), které ukládám přímo na exterňák :)
Uff! :D
griff napsal(a):
40 seriálů (z čehož 11 bude až zas v létě) koukám v noci nebo o volných dnech....před kamarády už jsem to neutajila, považujou mě za magora, ale občas si ode mne nějakej dobrej nechaj poradit:)
Mezi mými přáteli jsme byli, jak už jsem tady výš zmiňovala, jen 4 holky. Nuda a zájem ostatních našich kamarádek byl takový, že jsme už jich pár stáhli za námi :D