Diskuzní fórum

Kdy už začíná být člověk seriálovým maniakem?:))

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
7. 1. 2012 / 22:43:36 (před 12 roky)
on

Tak já se taky přidám...

Jmenuji se Lukáš a jsem závislý... :-)

Mám toho kolem 50? Z toho 11 pravidelných tj. sjetých při první možné příležitosti (většinou oběd / večeře) - většinu z nich se mnou sjíží i Millis. Pak je pár maratonových, co sjíždím po sériích (Breaking Bad, Dexter) - ty už si soukromničím.

Ostatní koukám náhodně podle nálady.

Pak mám ještě speciální kategorii (rozhlasové hry jim říkám) a ty si pouštím jako podkres k práci. Většinou to jsou různé kriminálky a jiné kecací (právnické etc.). Ty jsou tedy většinou nadabované, abych se na to nemusel moc soustředit...

+ od každého seriálu vidět alespoň pilot, abych měl přehled...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 4x | Naposledy: 7. 1. 2012 / 23:09:54
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
7. 1. 2012 / 22:52:20 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak já se taky přidám...

Jmenuji se Lukáš a jsme závislý... :-)

Lépe bych to asi nenapsala :) 50 - WAU. Tak to jsem přeci jen ještě seriálový cucáček :) Když koukáš na pilot od všeho, máš docela velké riziko něčemu propadnout :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
7. 1. 2012 / 22:54:19 (před 12 roky)
on
haroska napsal(a):

Lépe bych to asi nenapsala :) 50 - WAU. Tak to jsem přeci jen ještě seriálový cucáček :) Když koukáš na pilot od všeho, máš docela velké riziko něčemu propadnout :)

Osobně bych řekl, že pilot bývá ve většině případů nejslabším dílem. Třeba u Dextera mě vůbec nezaujal...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 1. 2012 / 22:58:43 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Pak mám ještě speciální kategorii (rozhlasové hry jim říkám) a ty si pouštím jako podkres k práci. Většinou to jsou různé kriminálky a jiné kecací (právnické etc.). Ty jsou tedy většinou nadabované, abych se na to nemusel moc soustředit...

Jo, takhle to taky mám, to si pustím nějaké starší seriály s dabingem. Třeba když kreslím nebo tak :)

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 1. 2012 / 23:05:01 (před 12 roky)
off

Takže,mám rozpozeraných 35 seriálov+začínajúce nové serialy,soboty a nedele maratonik strších serialov,ked je čas.
Nuž,radšej pozerať serialy ako chlastať v krčme.

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
enisek
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 1. 2012 / 23:05:15 (před 12 roky)
off

Doufám, že tahle podpůrná skupina ještě přijímá nováčky, protože jsem taky závislá =).

Kolem 20 jich sleduju pravidelně. Pak následují ty, ze kterých mám maratony (už jsou ukončený a během vysílání jsem je nestihla nebo na ně nepřišla =)). Pak mám ty co si pouštím, když něco dělám. A nesmím zapomenout na seriálové večerníčky, bez dobrýho seriálu se nedá usnout.
A samozřejmě koukám na piloty (ve wachlistu jich mám jen asi 8, ale mám takový pocit, že neodolám a na zimní mrknu časem na všechny).

Že jsem těžký závislák o mě ví většina kamarádů a využívají toho =). Řeknou název a já u většiny řeknu, jestli se mi líbili a co.

A musím se pochlubit. Konečně jsem na koukání získala parťáka. Mám novýho psa, ten tak spokojeně leží vedle mě na posteli a kouká se mnou (nebo možná spíš spí) =).

haroska
7. 1. 2012 / 23:11:25 (před 12 roky)
off
puf-muf napsal(a):

Takže,mám rozpozeraných 35 seriálov+začínajúce nové serialy,soboty a nedele maratonik strších serialov,ked je čas.
Nuž,radšej pozerať serialy ako chlastať v krčme.

No tak já do toho bohužel zvládám i to chlastání v krčmě :/:)

haroska
7. 1. 2012 / 23:13:00 (před 12 roky)
off

Ale jinak děkuju, děkuju, děkuju... jsem ráda, že jste my všichni potvrdili, že jsem úplně NORMÁLNÍ, ba naopak skoro podprůměrná :D:(
A k tomu psovi, i ten můj se mnou kouká - parťák jeden.
Jako seriálovej večerníček mi teď slouží Dva a půl chlapa

enisek
7. 1. 2012 / 23:17:35 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Jako seriálovej večerníček mi teď slouží Dva a půl chlapa

Já jsem se vrátila do svých seriálových začátků a sjíždím od začátku Friends.

enisek
7. 1. 2012 / 23:19:40 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Osobně bych řekl, že pilot bývá ve většině případů nejslabším dílem.

Taky se mi to u spousty seriálů zdá. V poslední době dám seriálu první 4 až 5 dílů a pak se rozhodnu