Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak já se taky přidám...
Jmenuji se Lukáš a jsem závislý... :-)
Mám toho kolem 50? Z toho 11 pravidelných tj. sjetých při první možné příležitosti (většinou oběd / večeře) - většinu z nich se mnou sjíží i Millis. Pak je pár maratonových, co sjíždím po sériích (Breaking Bad, Dexter) - ty už si soukromničím.
Ostatní koukám náhodně podle nálady.
Pak mám ještě speciální kategorii (rozhlasové hry jim říkám) a ty si pouštím jako podkres k práci. Většinou to jsou různé kriminálky a jiné kecací (právnické etc.). Ty jsou tedy většinou nadabované, abych se na to nemusel moc soustředit...
+ od každého seriálu vidět alespoň pilot, abych měl přehled...
Fruiko napsal(a):
Tak já se taky přidám...
Jmenuji se Lukáš a jsme závislý... :-)
Lépe bych to asi nenapsala :) 50 - WAU. Tak to jsem přeci jen ještě seriálový cucáček :) Když koukáš na pilot od všeho, máš docela velké riziko něčemu propadnout :)
haroska napsal(a):
Lépe bych to asi nenapsala :) 50 - WAU. Tak to jsem přeci jen ještě seriálový cucáček :) Když koukáš na pilot od všeho, máš docela velké riziko něčemu propadnout :)
Osobně bych řekl, že pilot bývá ve většině případů nejslabším dílem. Třeba u Dextera mě vůbec nezaujal...
Fruiko napsal(a):
Pak mám ještě speciální kategorii (rozhlasové hry jim říkám) a ty si pouštím jako podkres k práci. Většinou to jsou různé kriminálky a jiné kecací (právnické etc.). Ty jsou tedy většinou nadabované, abych se na to nemusel moc soustředit...
Jo, takhle to taky mám, to si pustím nějaké starší seriály s dabingem. Třeba když kreslím nebo tak :)
Takže,mám rozpozeraných 35 seriálov+začínajúce nové serialy,soboty a nedele maratonik strších serialov,ked je čas.
Nuž,radšej pozerať serialy ako chlastať v krčme.
Doufám, že tahle podpůrná skupina ještě přijímá nováčky, protože jsem taky závislá =).
Kolem 20 jich sleduju pravidelně. Pak následují ty, ze kterých mám maratony (už jsou ukončený a během vysílání jsem je nestihla nebo na ně nepřišla =)). Pak mám ty co si pouštím, když něco dělám. A nesmím zapomenout na seriálové večerníčky, bez dobrýho seriálu se nedá usnout.
A samozřejmě koukám na piloty (ve wachlistu jich mám jen asi 8, ale mám takový pocit, že neodolám a na zimní mrknu časem na všechny).
Že jsem těžký závislák o mě ví většina kamarádů a využívají toho =). Řeknou název a já u většiny řeknu, jestli se mi líbili a co.
A musím se pochlubit. Konečně jsem na koukání získala parťáka. Mám novýho psa, ten tak spokojeně leží vedle mě na posteli a kouká se mnou (nebo možná spíš spí) =).
puf-muf napsal(a):
Takže,mám rozpozeraných 35 seriálov+začínajúce nové serialy,soboty a nedele maratonik strších serialov,ked je čas.
Nuž,radšej pozerať serialy ako chlastať v krčme.
No tak já do toho bohužel zvládám i to chlastání v krčmě :/:)
Ale jinak děkuju, děkuju, děkuju... jsem ráda, že jste my všichni potvrdili, že jsem úplně NORMÁLNÍ, ba naopak skoro podprůměrná :D:(
A k tomu psovi, i ten můj se mnou kouká - parťák jeden.
Jako seriálovej večerníček mi teď slouží Dva a půl chlapa
haroska napsal(a):
Jako seriálovej večerníček mi teď slouží Dva a půl chlapa
Já jsem se vrátila do svých seriálových začátků a sjíždím od začátku Friends.