Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já to mám spíš jinak, mám kupu oblíbených, které znám nazpaměť, a které si občas pustím, kolik jich je, vážně neřeknu... 15-20 asi. A jinak, z ostatních seriálů si pustím pár dílů a když mě nezaujme (většina případů), už nekoukám. Ale taky je zde spousta "neseriálových" věcí, na které kouknu vždycky (Hry bez hranic, Pekelná kuchyně, atd.)
Na seriály, ne že bych moc nekoukal, když některý stihnu v televizi, najdu si chvilku, ale jinak mám dost povinností na to, abych měl čas skoukávat aspoň jednu sérii týdně. To spíš čtu - jsem bibliofil. No a jinak u pár spíš čekám, až dojede do konce a já je budu moct zařadit do seznamu :)
děláte si někdo seznam toho, co jste odkoukali nebo co máte doma ve filmo- a seriálografii?
Fruiko napsal(a):
Osobně bych řekl, že pilot bývá ve většině případů nejslabším dílem. Třeba u Dextera mě vůbec nezaujal...
Pravda je, že i u mě většinou závislost začíná až kolem 3-4 dílu, obecně. U True Blood i později. Jen jsem myslela to, že i podle pilotu tě určitě něco zaujme a když jich vidíš tolik, je větší pravděpodobnost, než u nás, že se z něčeho vyklube ta závislost :)
Tak osobní databázi vyloženě nemám, ale těch co jsem dokoukala, a nechali ve mě nějaký dojem, že bych se k nim i vrátila, mnoho není. Mezi ty nejvyšší patří Gilmorova děvčata. A jednou, až odzvoní Chirurgům konec, budu je sledovat zas a znova dokola (to je jediný seriál, který si i vypaluju a schovávám).
Co se týče knížek, tak to chápu, musím se dost pohybovat po Praze metrem, takže i já čtu stohy a stohy. Jenže teď, když překládám nějaké ty seriály a mám hodně povinností doma, dost koketuju s myšlenkou, že si pořídím iPhone nebo tablet a budu,alespoň sitcomy, sjíždět v metru místo čtení:D Smutné, ale pravdivé. Ty seriály jsou pro mě pořád větší srdcovka.
Fruiko napsal(a):
Osobně bych řekl, že pilot bývá ve většině případů nejslabším dílem.
Což je podle mě docela špatný marketingový tah, protože velká hromada lidí se rozhoduje podle pilotu. Někdy bývá úžasný pilot, někdy bývá extrémně nudný. Vzpomínám si, když jsem viděl pilot k seriálu Threshold, tak jsem si říkal jak taková strašná kravina může někoho nalákat na celý seriál.
zipacna napsal(a):
Což je podle mě docela špatný marketingový tah, protože velká hromada lidí se rozhoduje podle pilotu. Někdy bývá úžasný pilot, někdy bývá extrémně nudný. Vzpomínám si, když jsem viděl pilot k seriálu Threshold, tak jsem si říkal jak taková strašná kravina může někoho nalákat na celý seriál.
asi jsem divný, ale na Pilot jsem se díval vždycky až po několika dílech :D jenom výjimečně jsem ho stihl.. vždycky jsem u seriálu začínal tak od 4., 5. dílu nebo odprostřed první řady. U mé srdcovky, SG-1 jsem Pilot viděl až po trojnásobném hlédnutí všech řad...
haroska napsal(a):
Tak osobní databázi vyloženě nemám, ale těch co jsem dokoukala, a nechali ve mě nějaký dojem, že bych se k nim i vrátila, mnoho není. Mezi ty nejvyšší patří Gilmorova děvčata. A jednou, až odzvoní Chirurgům konec, budu je sledovat zas a znova dokola (to je jediný seriál, který si i vypaluju a schovávám).
Co se týče knížek, tak to chápu, musím se dost pohybovat po Praze metrem, takže i já čtu stohy a stohy. Jenže teď, když překládám nějaké ty seriály a mám hodně povinností doma, dost koketuju s myšlenkou, že si pořídím iPhone nebo tablet a budu,alespoň sitcomy, sjíždět v metru místo čtení:D Smutné, ale pravdivé. Ty seriály jsou pro mě pořád větší srdcovka.
jj, já to spíš porovnávám, osobně jsem knížku schopen přečíst za stejnou dobu jako skouknout jednu řadu seriálu.
btw. ty to máš dobrý, metro.. já sedím ve vlaku každý den dvě hodiny, tak mi moc možností nezbývá :D
Seraphine313 napsal(a):
asi jsem divný, ale na Pilot jsem se díval vždycky až po několika dílech :D jenom výjimečně jsem ho stihl.. vždycky jsem u seriálu začínal tak od 4., 5. dílu nebo odprostřed první řady. U mé srdcovky, SG-1 jsem Pilot viděl až po trojnásobném hlédnutí všech řad...
To je trochu nezvyklé, docela až divné :D Jako by jsi začal číst knihu od prostředka.
Seraphine313 napsal(a):
btw. ty to máš dobrý, metro.. já sedím ve vlaku každý den dvě hodiny, tak mi moc možností nezbývá :D
No ono zase, když dojedeš na přestup, musíš vylézt a přejít, taky žádná sláva. Taky už se mi povedlo se začíst tak, že jsem zajela za cílovou stanici do depa :D Trapas :P
haroska napsal(a):
No ono zase, když dojedeš na přestup, musíš vylézt a přejít, taky žádná sláva. Taky už se mi povedlo se začíst tak, že jsem zajela za cílovou stanici do depa :D Trapas :P
Já čtu neustále ve vlaku. Jednou takhle večer za tmy jsem četl a četl, a najednou zvednu hlavu a jsem 20 kilometrů za hranicí v Sasku. Průser :)
haroska napsal(a):
No tak já do toho bohužel zvládám i to chlastání v krčmě :/:)
Veru tak,všetko sa dá,ked sa chce.Treba len systém a vydržať!