Diskuzní fórum

Kdy už začíná být člověk seriálovým maniakem?:))

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
7. 1. 2012 / 23:58:10 (před 12 roky)
on
zipacna napsal(a):

Já čtu neustále ve vlaku. Jednou takhle večer za tmy jsem četl a četl, a najednou zvednu hlavu a jsem 20 kilometrů za hranicí v Sasku. Průser :)

ty seš dobré řízek :D mě by se to asi nestalo, pokud bych vyloženě neusnul, první zastávka je až u nás...

zipacna napsal(a):

To je trochu nezvyklé, docela až divné :D Jako by jsi začal číst knihu od prostředka.

možná jo, uznávám, ale já pilot vždycky bral jako takový "zajížděcí", čili méně kvalitní díl.. začít se podle mne dá i odprostředka, člověk pak má šanci jít i "do minulosti" hlavních postav
(spíš je to ale mojí zapomětlivostí, že jsem Pilot nikdy nestih :D)

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 1. 2012 / 23:58:46 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

děláte si někdo seznam toho, co jste odkoukali

Rozhodně jo :) Mám na veškerou seriálovou činnost excelový soubor a spoustu barviček: červená co zrovna běží, žlutá hiatus, zelená běží poslední série, fialová co už skončilo (seznam, na co budu koukat), modrá novinky (ještě ne v éteru, ale už potvrzené) a šedá co už jsem viděla komplet všechny díly (cca 130 seriálů :) )

helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
7. 1. 2012 / 23:59:14 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

A zrovna žehlení musí být na "podkresové seriály" ideální činnost. :-)

Súhlasím,ale k tv sa nedostanem,na jednej fičí Disney channel-starší syn ,a na druhej jim jam-mladší syn,takže mne ostane len nočné kukučkovanie do pc.

Seraphine313
7. 1. 2012 / 23:59:25 (před 12 roky)
on
Fruiko napsal(a):

A zrovna žehlení musí být na "podkresové seriály" ideální činnost. :-)

mamka takhle jede do dvou do noci každej den.. to ona je ten pravej seriálovej fanoušek, ne já :D

Seraphine313
8. 1. 2012 / 00:01:19 (před 12 roky)
on
ragelly napsal(a):

Rozhodně jo :) Mám na veškerou seriálovou činnost excelový soubor a spoustu barviček: červená co zrovna běží, žlutá hiatus, zelená běží poslední série, fialová co už skončilo (seznam, na co budu koukat), modrá novinky (ještě ne v éteru, ale už potvrzené) a šedá co už jsem viděla komplet všechny díly (cca 130 seriálů :) )

Pěkný :) mám něco podobného, akorát všechno promíchané s filmy a ještě to dělím na série, páč třeba něco už v češtině bylo a něco je ještě "jen" s titulky. A taky řadím jen abecedně do jednoho sloupečku :D

L1lith
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 1. 2012 / 00:01:22 (před 12 roky)
off

Ragelly: ten seznam je bomba :D

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
8. 1. 2012 / 00:02:14 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to je hodně hustý :)
Konečně jsem taky objevila někoho dalšího, kdo kouká na SYTYCD :)

What's meant to be, eventually will be.
helencek
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 1. 2012 / 00:02:28 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

mamka takhle jede do dvou do noci každej den.. to ona je ten pravej seriálovej fanoušek, ne já :D

Pozdravujem mamku..u nás sú ešte prázdniny,takže mám dovolenku,inak vstávam 4,20 preto zvyčajne o takomto čase spím.

deedeedee
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
8. 1. 2012 / 00:03:56 (před 12 roky)
off

Vypadá to, že na serialzone jsme tu jedna velká banda závisláků :-D jsem na tom dost podobně, mam rozkoukáno asi 13 seriálů, k tomu ještě nějaký ty několikrát viděný epizody třeba Přátel nebo himym a web seriály, maratony dělávám už jenom o víkendu...to bylo předsevzetí :-D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 1. 2012 / 00:04:11 (před 12 roky)
off
L1lith napsal(a):

Ragelly: ten seznam je bomba :D

Musím mít přehled, jinak bych nezvládala :D
Pak tam mám ještě jeden list v tom souboru, kde vždycky v neděli obměňuju následující seriálový týden, tam mám napsané, jakou epku u jakého seriálu jsem stahovala naposled, ať vím, co je na řadě, torrenty taky občas zapomenou vyhodit nějaký věci, třeba Hot in Cleveland nebo The Exes, to musím spešl hledat na piratebay :D