Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
helencek napsal(a):
Pozdravujem mamku..u nás sú ešte prázdniny,takže mám dovolenku,inak vstávam 4,20 preto zvyčajne o takomto čase spím.
mamka chodí do práce na 11.. tak to dohání takhle :) ráno film a večer seriály :) samozřejmě jen podprahově :D
channina napsal(a):
Tak to je hodně hustý :)
Konečně jsem taky objevila někoho dalšího, kdo kouká na SYTYCD :)
Miluju je, k nim si navíc ještě stříhám ty epky v programu a nechávám si ta jednotlivá vystoupení :D Ale asi 9. řada bude poslední.. Btw. SYTYCD Canada je ještě lepší (v úrovni tanečníků i často choreografiemi)
ragelly napsal(a):
Musím mít přehled, jinak bych nezvládala :D
Pak tam mám ještě jeden list v tom souboru, kde vždycky v neděli obměňuju následující seriálový týden, tam mám napsané, jakou epku u jakého seriálu jsem stahovala naposled, ať vím, co je na řadě, torrenty taky občas zapomenou vyhodit nějaký věci, třeba Hot in Cleveland nebo The Exes, to musím spešl hledat na piratebay :D
na tohle mám já zas jiný soubor, obyčejný texťák, kde mám na řádku vypsaný název seriálu, kolik mám stažených, kolik zbývá do konce, kolik má celkem epizod, a pak pro zajímavost velikost epizody v MB.. nahoře jsou kompletně stažené, pak stahované, pak lajna a plánované. Na konci je pak součet všech stažených epizod :)
ragelly napsal(a):
Miluju je, k nim si navíc ještě stříhám ty epky v programu a nechávám si ta jednotlivá vystoupení :D Ale asi 9. řada bude poslední.. Btw. SYTYCD Canada je ještě lepší (v úrovni tanečníků i často choreografiemi)
Souhlas, Canada je hodně dobrá, jen ta moderátorka mi leze na nervy. Zkoušela jsem i Británii a Austrálii, ale to už se mi tolik nelíbilo.
ragelly napsal(a):
Musím mít přehled, jinak bych nezvládala :D
Pak tam mám ještě jeden list v tom souboru, kde vždycky v neděli obměňuju následující seriálový týden, tam mám napsané, jakou epku u jakého seriálu jsem stahovala naposled, ať vím, co je na řadě, torrenty taky občas zapomenou vyhodit nějaký věci, třeba Hot in Cleveland nebo The Exes, to musím spešl hledat na piratebay :D
Proto jsem ráda za watchlist a za kalendář tady na SZ...Udělala jsem si na začátku podzimu google kalendář ale tenhle je o moc lepší
Seraphine313 napsal(a):
na tohle mám já zas jiný soubor, obyčejný texťák, kde mám na řádku vypsaný název seriálu, kolik mám stažených, kolik zbývá do konce, kolik má celkem epizod, a pak pro zajímavost velikost epizody v MB.. nahoře jsou kompletně stažené, pak stahované, pak lajna a plánované. Na konci je pak součet všech stažených epizod :)
Wow, tak to bych se nedopsala, já mám stažených tisíce episod, nemámto teda přesně spočítané, ale tak tera episod mám určitě.. no možná 900GB, ať nepřeháním :D
ragelly napsal(a):
Wow, tak to bych se nedopsala, já mám stažených tisíce episod, nemámto teda přesně spočítané, ale tak tera episod mám určitě.. no možná 900GB, ať nepřeháním :D
Můj jedena půl terovej disk je z 80% plný seriálů...
channina napsal(a):
Souhlas, Canada je hodně dobrá, jen ta moderátorka mi leze na nervy. Zkoušela jsem i Británii a Austrálii, ale to už se mi tolik nelíbilo.
Já zkoušela ještě taky Austrálii, ale ta se mi taky vůbec nelíbila. Náhodou Liah Miller mi přišla hrozně symptatická :) Ale tohle kanadský už je cancelled, čtvrtá řada byla poslední :( Neměli sledovanost
ragelly napsal(a):
Však já jsem teďka taky někde na 3100 :D je to dlouhodobý projekt... a u velikost ani počítat nebudu, před rokem to bylo čtvrt tera asi ... hlavně to všecko jde do sbírky na dvd, takže ... to je ještě kam dávat :D
edit.: předloni :)
L1lith napsal(a):
Proto jsem ráda za watchlist a za kalendář tady na SZ...Udělala jsem si na začátku podzimu google kalendář ale tenhle je o moc lepší
Taky se mi tyhle funkce moc líbí, ale pořád zatím primárně používám ten můj excel, přece jen už jsem na něj zvyklá nějaké poslední čtyři roky :) Tak dlouho trvá moje seriálová závislost :)