Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriály ľahučké, ale filmy zatiaľ neviem ani včerajší, ani dnešný 🤯
Vážně se nenajde nikdo, kdo by mi poradil první film? (Ale nedivil bych se, teda 😀).
Dneska jsem pořád stejně blbej jako včera a nic mě nenapadá, takže budu rád za radu. Klidně pomůžu s dneškem.
Díky.
Kyra01 napsal(a):
Seriály ľahučké, ale filmy zatiaľ neviem ani včerajší, ani dnešný 🤯
Som na tom podobne. Seriály za mňa každý rok sú ľahšie ako filmy. 🙈 Tento rok mi akosi ani jeden film nedochádza. 🤭
Dnešní seriálová mi zase zvedla sebevědomí aby ho filmová opět skopla ze skály :D pokud bude mít někdo radu k filmové budu ráda :D
edit: děkuji za radu, už mám vše :D ale teda ty filmové mi letos dávají zabrat, zatím vždy s nápovědou :D
Zdravím, Poprosil bych radu u filmových hádanek, seriálové na první pokus ale filmy ne a ne přijít má názvy
Ahoj, no seriály zatím dobre, ale filmové nevím ani jeden, poradil by někdo.
Taky se hlasim o rady k filmum vcera i dnes, prosim
Ty filmy letos začaly nějak zostra. U obou jsem se zasekla, se včerejším jsem se trápila celý den. Přitom se seriálovými problém nemám (zatím). Hádanky luštím roky, tak nevím v čem je problém :D Tak snad se ve filmech polepším další dny :D
V noci som mala problém aj s filmom aj so seriálom. Dnes ráno som ten seriál dala, stačilo správne zapnúť angličtinu a nájsť správne slovo pre pomenovanie toho čo tam je. No pri filme som ostala zaseknutá rovnako ako včera. Takže to vidím dneska podobne. Asponže ten film zo včera už mám, ale sj s nápovedou mi to trvalo až do dnešného rána. Je to trochu zavázajúce.
ahojte asi mi to nemyslí nebo seriál neznám ale nemůžu přijít na dnešek , malá rada prosím