Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohla bych prosím taky poprosit o nápovědu? Děkujiii :)
Aldyska napsal(a):
Dnešná filmová hádanka bola pre mňa konečne taká aká má byť a predovšetkým konečne mala logiku.
Pri seriáli som sa ale natrápila. A je pravda ako tu niekto písal, že Fruikova nápoveda je len z polovice pravdivá. Tá rodina nie je úplne márna. Len treba nájsť správne pomenovanie, ktoré tvorí druhé slovo. Ten tvar, ktorý je zo slov vytvorený je mätúci, príliš usporiadaný a organizovaný, pekne po poradí. Zatiaľ čo význam časti názvu si skôr predstavujem neusporiadane, nahádzané halabala.
Tahle nápověda pomohla. Moc děkuji :)
Mohla bych také prosím poprosit o nápovědu k dnešní hádance?
Edit: Tak jsem na to došla pomocí seznamu seriálů, ale těch vyplácanejch pokusů... :D
Mohu poprosit o nápovědu k dnešní seriálové hádance? Děkuji
Můžu poprosit o kopanec? Po xx fialových hláškách už mi vyskakují jen červené, čili jsem se do toho zamotala tak, že se jednak vzdaluji od správného a jednak už ani nevím, co jsem vyzkoušela :D
Edit: Děkuji za radu, konečně došlo k rozuzlení :D
Já bych taky poprosila o nakopnutí k seriálu dnešnímu:(
Edit: tak už to mám, ale mazec teda! 😁
Tiez by som prosila o napovedu k dnesnemu serialu. Dakujem.
Pěkně prosím, pomůže někdo s dnešní hádankou? S rodinou si nevím rady :(
Prosím o nápovědu k včerejšímu filmu, 14.12., nedaří se mi na to přijít, asi mi chybí to správné synonymum? Předem díky za nakopnutí :)