Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Viem ze je pomerne skoro, ale potrebujem napovedu. Neviem najst ceske slovo ktore by k tomu sedelo, skusala som
sele prase vepr cune...
cislovky dva, II, dve...
EDIT: Mam vdaka obrovskej trpezlivosti Azariel = ale zistila som velmi smutnym sposobom ze serial najde len pri pouziti presnej diakritiky - ktoru zvlastne inokedy netrebalo
Nedělám si srandu, ale akorát dnes jsem letmo zahlédl název seriálové hádanky při hledání něčeho jiného a říkal si, že to tu třeba bude :D
Blbej být můžeš, ale musíš mít štěstí... 🐷x🐷
Tak seriál mám sice až na druhý pokus zbytečně jsme v tom hledala složitosti 🤦♀️
Na film si musím ještě dáchnout 😆
Tak už mám i film hurá za pomoci strýčka Googla :)
Až do dnes som nejakým zázrakom zvládol všetky seriály sám, ale dnes už musím poprosiť o pomoc. Už som skúšal hľadať všetko možné bez úspechu.
edit: Hotovo, ďakujem krásne :)
Dobré ráno, tak zjišťuji že na seriály jsem letos úplně marná. Film byl napoprvé, ale tady vidím jen dvě selátka 😂. Opět musím poprosit o radu. Děkuji 😘
Edit: díky za rady.... mám
Jo o ovaru se mi bude snad i zdát
Poslední dva dny (dvě hádanky) jsou pro mě absolutně neuchopitelný. Poradil by mi prosím někdo s hádankou z dneška a včerejška? Na oplátku nabízím nápovědu k jakémukoli seriálu od 1. do 14.
EDIT: už to mám, děkuji za nápovědu.
Film mám, ale teda s dnešním seriálem bych potřebovala krapet poradit, protože už fakt nevím, jak mám jinak nazvat prasata :)
Edit: Mám, díky :)
Dnes po dlouhé době nemohu přijít na seriál. Mohu poprosit o nápovědu.
Edit: mám to děkuji.