Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
misiacik0308 napsal(a):
No ak je to v češtine a už som skúsil všetko od vepře až po čuníka a nič :) :) :)
Tak tato věta mi moc pomohla, děkuju :)
Prosím o radu s dnešním seriálem.
Použila jsem snad všechny výrazy pro prase, které mě napadly a stále nic.
EDIT: tak po nápovědě mám. Celou dobu jsem se točila kolem správného slova, ale myslet na to takto mě opravdu nenapadlo. Moc děkuji za pomoc.
Ok s dneškem mi pomohlo asi jen to, že jsem o setialu četla. Takže hotovo.
Opět dost záludné, našeptávač v tomhle případě vůbec nepomáhá, naopak jsem prožila neklidných pár vteřin, než seriál naskočil, i než se schválil. Napadlo mě hned, že to něco takového bude, jenže jsem se zadrhla na tom, že jsem tam neustále cpala číslovku, takže rada pro dnešek - na počty zapomeňte. Přeju všem, ať na to přijdou, jdu vyrábět vanilkové rohlíčky. :-)
Prosím o nápovědu ke včerejší rodině.
EDIT: již mám
Mám se od těch čuňat odprostit? Nebo hrají roli? Vyzkoušela jsem už x verzí jak ta zvířátka pojmenovat. A beztak to zas bude ta nejprostější možnost. :)
EDIT: Mám to! Děkuji za nápovědy.
Poslední dva dny mi dávají zabrat. Prosila bych tedy o nápovědu k včerejšímu a dnešnímu seriálu.
Také prosím o nápovědu, jsem marná, marná....
Edit: po nápovědě mám, moc děkuji
Mohu poprosit o nápovědu ke včerejšku 15.? Už jsme doma úplně zoufalí, vůbec nás nic nenapadá, pořád se jen motáme okolo rodiny a pokusů už bylo tolik, že to ani nepočítám, kolikrát jsem viděl červenou a fialovou :D děkuju