Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ahoj prosím o nápovědu k seriálu
edit: děkuji moc mám, děkuji i druhé ochotné osobě, jejiž zprávu jsem nechtěně smazala :-(
Zdravím, tak já teda seriál měl skoro hned, přišel mi docela lehký ale absolutně nevím film. Vyzkoušel jsem přes tucet filmů a nic :D poradí někdo? :)
Prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu.
To nie je možné, film som mala hneď. Ale seriál nie a nie, tiež skúšam prasatá a prasátka na všetky spôsoby a stále nič. Mohol by ma prosím niekto postrčiť nápovedou?
Edit: Ďakujem Flowerske, vďaka jej nápovede už mám.
Žádné prasátka ani selátka. Hlava bez těla mi taky nic nedala.
Prosím nápovědu k dnešku? Asi jsem úplně blbá 🤦♀️
Edit: Mám, děkujuuu
Ahoj všichni, mohla bych poprosit o malou nápovědu k dnešnímu a včerejšímu seriálovému kalendáři. Nemůžu se pohnout z místa. Moc děkuji.
Edit: Tak už jen včerejšek. Před chvilkou mi docvakl dnešek. Hodně dobrá hádanka.
Poprosím o nápovědu k včerejšímu a dnešnímu seriálu (15+16). Už mě bohužel nic nenapadá...
Edit: tak dnešní nakonec bez nápovědy. Ale včerejší stále odolává. Tak kdyby mi někdo prosím napověděl.
Už mám vše, díky za nápovědu.
můžu poprosit o nápovědu, už nevím jak ty prasátka pojmenovat :-(
už díky nápovědě mám, děkuji moc