Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak já už fakt nevím co ještě jiného zkusit. Může mě někdo prosím nakopnout správným směrem?
EDIT: Po pomoci mám. Moc děkuji, zase takové jednoduché, když si to člověk uvědomí... 🤦:D
Achjo, tak i dneska jdu s prosíkem o nápovědu. Letos jsem nějaká marná. :D
Kopněte mě někdo,prosím...manžel mi navíc udělal k obědu vepřové kotlety a já rostla do stropu :(
Edit:děkuji,děkuji,mám a teď mi nestačí než do toho stropu opravdu vyrůst...taková blbůstka :)
Nakopne me někdo ke včerejší I dnešní hadance prosím?
Môžem poprosiť o radu k filmom 13 a 14? Neviem si s nimi dať rady a prelustroval som celé fórum od strany 85, ale nič mi nepomohlo. Asi mi chýba znalosť špeciálnych českých výrazov, ktoré s v slovenčine zrejme značne odlišné . Vopred ďakujem
Edit: hotovo. Ďakujem za napovedu
Tak dnes opravdu nevím... prosím o nakopnutí :-) Díky
Mohla bych poprosit o pomoc s desítkou? Lámu si nad ní hlavu už šest dní. Na oplátku můžu poradit s kterýmkoliv jiným seriálem. Děkuju :-)
Edit: Mám, moc děkuju za rychlou a skvělou nápovědu!
Pěkně prosím, smutně koukám, mohl by mě někdo nakopnout se včerejškem? Předem děkuju :)
Pridávam sa a prosím o nápovedu k dnešnému seriáu. Akosi s tým neviem pohnúť.
16)
No konečne, človeku tak odľahne keď na to konečne dôjde a potom sa pousmeje že to také strašne nebolo.