Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sakra já jsem asi extrémně natvrdlý. Zkouším tam narvat to anglický číslo všemi způsoby ale nemůžu nato přijít...
edit: yep, extrémně natvrdlý... už to mám :D
Sonya napsal(a):
Som na tom podobne. Seriály za mňa každý rok sú ľahšie ako filmy. 🙈 Tento rok mi akosi ani jeden film nedochádza. 🤭
Pre mňa tiež, asi preto lebo filmy moc nepozerám. Ale väčšinou na to po čase prídem (prípadne na 1 využijem nápovedu), ale aby som nevedela 2 po sebe, a ešte k tomu hneď na začiatku, to sa mi ešte nestalo🙈
Nějak mi ten dnešek připomíná včerejšek :) Mohla bych poprosit o nápovědu k dnešní filmové? děkuji
Kyra01 napsal(a):
Pre mňa tiež, asi preto lebo filmy moc nepozerám. Ale väčšinou na to po čase prídem (prípadne na 1 využijem nápovedu), ale aby som nevedela 2 po sebe, a ešte k tomu hneď na začiatku, to sa mi ešte nestalo🙈
Ja aj po nápovede stále váham nad filmami. Minulý rok som filmovú výzvu vynechala, no tento rok som dúfala, že mi to pôjde trochu lepšie. 🙈 V seriáloch mám tiež asi trochu väčší prehľad.
Sonya napsal(a):
Ja aj po nápovede stále váham nad filmami. Minulý rok som filmovú výzvu vynechala, no tento rok som dúfala, že mi to pôjde trochu lepšie. 🙈 V seriáloch mám tiež asi trochu väčší prehľad.
Ja sa ich vždy snažím vyriešiť bez nápoved, až na konci si vypýtam. Minulý rok som žiadnu nepotrebovala (to mám za to, že som si vtedy hovorila, aké je to ľahké 🙃)
seriál hneď, ale film ma zase trápi...
Jeeee prišla som na dnešný film :D
Prosím o nápovědu k oběma filmovým hádankám, moc děkuju :)
Já jsem asi natvrdlá a dneska se do toho nemůžu nějak dostat. Nakopnete mě někdo?
Dneska jsem asi dvacet sekund nevěděla, ale pak se mi až zatetelilo srdce, jak je to elegantně jednoduché. Mám moc ráda tyhle chytře zašifrované známé seriály. (Každý rok Fruiko ukazuje, že to jde i u těch provařených vymyslet - klobouk dolů! Doteď s nadšením vzpomínám na předloňské? Přátele.)
P.S. A i film se dneska povedl :)