Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Achjo, já už jsem dneska úplně marná a vůbec nevím, nevím ani čeho se chytnout 🤦 může mě prosím někdo pomoct? Seriál i film? A při ty příležitosti bych potřebovala poradit i s filmem 13 a 14... Díky moc :)
Tak seriál jsem nakonec dala a mlatim teď hlavou o zeď, že jsem úplně blbá :D přitom jsem na ten seriál koukala :D
Stále, ale prosím o pomoc s filmem 13, 14, a dnes.. díky :)
Edit 2: tak mi teď asi něco secvaklo nebo nevím, ale 13 a dnešní film jsem zvládla :) pořád, ale nevím 14. Film, ani nevím co vlastně vidím.. může prosím někdo poradit? Díky :)
Moc a moc prosím o pomoc.
Mám za to, že už jsem všechny možné varianty na motivy prasečích hlav vyzkoušela a pořád nic. A přitom to vypadá tak jednoduše 😫
Ahojte, môžem poprosiť o nápovedu k dnešnému seriálu? Aj po celom dni rozmýšľania som nato stále neprišla 😭 ďakujem
Ahoj, neporadil by mi někdo se třetím okénkem?
EDIT: Už mám, děkuji za nápovědu.
prosím pomoc :D čumím na to a stále nič :/
Ještě jednou prosím dobrou duši o nápovědu, už začínám trošičku panikařit :-(
Edit: Tak jsem na to nakonec zvládla přijít sama :-D A je to fakt jednoduché, teď má člověk fakt chuť mlátit hlavou do zdi :-D
Prosím o pomoc s dnešným (16.) seriálom 🥺
Letošní rok mi asi vypadl mozek. Nakopl by mě někdo prosím se seriálem 15 a 16. Děkuji
Pohoda jahoda oboje. :)