Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Taky poprosím o nakopnutí k dnešnímu seriálu, ať koukám, jak koukám, nechápu.:)
Ahojte, aj ja sa pripájam dnes k tým, ktorí potrebujú pomôcť s dnešnou seriálovou hádankou. Budem vďačná za hocijaké postrčenie.
Tak ten seriál mi chvíľu trval, ale hlavne, že mi to došlo😁 film hneď.
Seriál je vymyšlený krásně, musela jsem nad ním chvíli podumat. Trochu mě mrzí, že moje první myšlenka byla správná, ale seriál jsem při vyhledávání přehlídla, takže jsem si to zbytečně zkomplikovala.
(A neodpustím si drobnou hnidopišskou poznámku ohledně slovosledu ;) )
dneska na haluz, ale je to tam, kdo by chtěl nakopnout, dneska je to podobnej princip jako 8.
Prosím o nápovědu k 16.12. Děkuji :)
EDIT: mám, děkuji za radu :)
Corleone napsal(a):
dneska na haluz, ale je to tam, kdo by chtěl nakopnout, dneska je to podobnej princip jako 8.
Toto mi riadne pomohlo, konečne to mám. ďakujem :)
prosím pomoc s dnešním seriálem
Prosím o nápovědu k seriálům 15 a 16 ("rodina" a dvě prasátka) ani po pročtení fóra jsem na to nepřišla.
A ještě prosím o nápovědu k filmům 1, 2, 13 a 14 na pojmenování těch peněz v životě asi sama nepřijdu.
Děkuju :-)
edit: Díky nápovědě už to mám. U všech jsem se zasekla na špatných úvahách a nemohla jsem přijít na nic nového.