Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohl bych poprosit o nápovědu k prasatům? Pořád ne a ne přijít na tu správnou cestu. Díky moc
Edit: moc děkuji za rady, konečně je taky mám :)
Myslel jsem, že to zvládnu bez nápovědy, ale poprosím nápovědu k filmu 1.12. 2.12. mi sice dneka došel, ale s tím prvním už přešlapuju na místě. Díky
Moc prosím o nápovědu k dnešní seriálové. Ani diskuze mě dneska nenakopla :(
Pěkný večer, našla by se tu nějaká dobrá duše, která by mě nakopla se seriálovou hádankou z 10. prosince? Klidně i trochu víc, jelikož si nad tím lámu hlavu už delší dobu, forum několikrát pročtené a stále mi to nedochází :(
Edit: Všem za nápovědy ještě jednou moc děkuji, mám to! ♥
Napřed jsem zafialověla, pak už dobré. :D I film je super.
Dnes to šlo našťastie rýchlejšie ako včera 🤓 tento rok zatiaľ všetky okienka otvorené 😍
Dnes pohoda, aj keď mi tam naskočila fialová, lebo som sa unáhlila, ale nakoniec mi zaplo :) Film veľmi pobavil :D
Tak dnes taky na první dobrou, ale dalo zabrat, než mi došlo jak na to. :D Krása, mohu znovu v klidu a s úsměvem na rtech jít spát. Dobrou a moc děkuji :)
Ahoj,
můžu poprosit nějakou dobrou duši o naťuknutí u 3. , 6. , 7. , 10. , 14. - 16. a 18. ?
Díky moc :)