Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ten film je skvělý. :D Dal mi trošku zabrat. Seriál v pohodě.
Tak pro dnešek splněno, konečně jeden den nemusím dumat až do večera :).
Chvíli trvalo, než mi to docvaklo, ale na první dobrou. Moc krásné a dnes mohu jít v klidu spát. :D Děkuji :)
Jo, seriál jsem po nějaké chvilce dal, ale film mi nic neříká tentokrát. Kromě toho, že mi z toho vychází jen moje krev, ale to na nic nesedí.
Ale je brzo, počkám, třeba mě to trkne
Opět hledání složitosti,kde to není třeba krásně vymyšleno. I když mi to nechtěl našeptáváč ukázat. :D Dobrou noc :)
Takový seriál Big Shot by dnes mohl mít z fleku fialovou hlášku :D
Tak krásně mi to cvaklo, že jsem sama sebe přesvědčila, že to musím mít na první dobrou a ejhle :D Akorát jsem pro ten teploměr použila to kratší slovíčko teploty... Až po chvíli mračení se do monitoru a odmítání možnosti, že bych se mohla splést, jsem zkusila jiný výraz a bylo to tam.
Seriál byl během chvilky, na film se asi musím vyspat.
Dnešný seriál super! :) Ale včerajší, prečo to nie je ani jeden z tých výstižných názvov seriálov, ktoré sa na to perfektne hodia! Som zúfalá.. :(
EDIT: Práve ma osvietilo a prišla som na to! Rozmýšľať však týmto spôsobom mi napadlo len vďaka minuloročným hádankám.
JindNovo napsal(a):
Takový seriál Big Shot by dnes mohl mít z fleku fialovou hlášku :D
Presne! Ale vďaka synonymu mám správnu odpoveď :) A film ma tiež najprv zmiatol ale je to opäť skvelo vymyslené.