Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jejda, jak u seriálu, tak u filmu jsem šel na jistotu a červená. Pak teda druhá jistota a zase nic. Dnes asi pár pokusů zahodím. 😁
EDIT: Film mám, i tam by si jeden film zasloužil fialovou
EDIT 2: Seriál také, dnes jsem se trošku vyházel
JindNovo napsal(a):
Takový seriál Big Shot by dnes mohl mít z fleku fialovou hlášku :D
Presne. Nadšne som to vpísala do okna a tudle nudle milý drozde. Až ma fyzicky zabolelo, keď sa objavia červená hláška, že je to zle. Pravda, ona by zabolela aj tá fialová.
Teraz si môžem lámať hlavu, čo s tým.
kat napsal(a):
Presne! Ale vďaka synonymu mám správnu odpoveď :) A film ma tiež najprv zmiatol ale je to opäť skvelo vymyslené.
Děkuji moc, díky tomuto mám seriál:)
Moc prosím o nápovědu. Už nevím co v tom hledat.
Děkuji moc
Edit. : tak po nápovědách a nepočítaně pokusů to konečně mám. Děkuji moc
Už jsem se lekla, že se u toho nějak extrémně zaseknu, jelikož jsem na obě dvě hádanky koukala jak tele :D Ve výsledku seriál super, na film bohužel padlo víc pokusů :)
ahojte, nakopol by ma prosím niekto s dnešným filmom? Ďakujem.
JindNovo napsal(a):
Takový seriál Big Shot by dnes mohl mít z fleku fialovou hlášku :D
Presne, ja som bola úplne presvedčená, že som na to hneď prišla 🙃
Tak mě dnešní seriálová pěkně potrápila. Pořád jsem se točila kolem jednoho slova na které jsem vyplácala nespočet pokusů jen abych nakonec zjistila, že jsem celou dobu obrázek pojmenovávala špatně. Nakonec mi to secvalko, ate tedy uff...
Můžete mě, prosím, popostrčit ? pořád se motám nad jedním pojmenováním. Moc děkuji
Edit : Tak už jsem na to přišla sama :))