Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
janka89 napsal(a):
ahojte, nakopol by ma prosím niekto s dnešným filmom? Ďakujem.
EDIT - tak už mám film, ale len preto, lebo som do lupy napísala slovo z hádanky a pozerala možnosti. Tento raz ale veľmi nechápem súvis medzi obrázkom a názvom filmu.
V době, kdy tvůrce připravoval hádanky nemohl nikdo tušit, co se stane. Proto jsem osobně rád, že ten zmiňovaný seriál u kterého měl někdo "fialovou hlášku" to opravdu není. Byla by to velice smutná a zlá shoda náhod.
22)
Normálne som sa zapotil pri hladní toho vhodného slovíčka :-))
Ach jo, já to vzdávám. Prosím o nápovědu 😂
EDIT: Aha no, děkuju 😂
Tak to se povedlo. Myslela jsem, že dneska budu zase zoufale žadonit o nápovědu k filmu, ale pak jsem tam zkusila něco, co vylezlo z vyhledávání a kupodivu to bylo ono. Seriál mám díky dobré radě, že se má použít jiné synonymum.
dneska je to vlastne easy jen je treba najit vhodne synonymum a ve spravnem jazyce
Moc moc prosím o radu k 21. a 22. seriálu. Nějak už nevím. Dekuji
Prosím o nápovědu ke včerejšku to přešrtnuté THE, vyzkoušela jsem snad všechny možnosti, co mne napadly.
Oproti tomu dnes hotovo za cca 2 minuty.
Edit: Moc děkuji všem za nápovědy. Bez nich bych to nikdy nedala. Vůbec se mi to se správným slovem nespojovalo.
Ahoj, tak jsem čekala, jestli mi to ještě dojde... a nedošlo. Mohl by mi někdo poradit s čísly 6 a 10? Děkuju :-)