Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pri seriáli bolo treba zapojiť hlavu a nájsť správny preklad toho tepla na teplomeri. Cestou do práce som to ako tak zvládla. No pri filmovej hádanke sa mi už hlava a premýšľanie vyplo. Tak SIM si dala odklad. Až teraz doma mi napadlo skúsiť zadať do vyhľadávania to jedno slovo, ktoré sa na obrázku zrkadlí. A potom to už bolo ľahké pro prechadzaní názvov filmov. Dnešné hádanky boli pekné a som rada, že ich mám na dnes z krku.
Už druhý den za sebou nemám tušení, jak hádanku poskládat ☹️ Prosím o nápovědu
Film super, zábavný... Ale prosím o ťuknutí s dnešním seriálem. Já už vyzkoušela tolik synonym...
Chtěla bych moc požádat o radu k filmu z 12. Ani deset dní přemýšlení nepomohlo😐. Díky.
Už jsem přemýšlení dala dost času, ale pořád to nejde, mohl by mi někdo pomoci s filmy 1, 3, 13 a 22? :D Děkuji.
Moc prosím o nápovědu k dnešní seriálové hádance. Poslední dny mi to vůbec už nemyslí. Předem děkuju
Dneska obe v pohodě 🙂 u filmove jsem musela trochu přemýšlet 🙂
Už jsem myslela, že to dnes nerozlousknu, ale nakonec i film padl. Seriál byl lehký.
prosim poradit 18 a 22