Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak letos úspěšně hotovo. Díky za hádání a chci popřát Vám všem pokud možno klidné svátky <3 Love you all.
Jsem až smutná z toho,že je tohle poslední hádanka,nádherné zakončení. Letošní rok jsem si hádání užila snad nejvíce,snažila se opravdu přemýšlet hledat logiku a zároveň taky radit ostatním. :) Děkuju za ty nápady a vymýšlení a nechápu,jak to tak rychle mohlo utéct,dobrou noc. :)
Tak i ta dnešní a zároveň letošní poslední je otevřená a jedna z mála i na první pokus. :D Moc krásně vymyšleno, i když přiznávám, zcela jsem si tím jistá nebyla, zda je to ono. :D Moc autorům za letošní hádanky děkuju, klaním se a tleskám, jak jste vše krásně vymysleli a někdy daly i zabrat mým nervům a nevyspalým nocím. :D <3 A všem přeji krásné Vánoce, které ať trávíte se svou rodinou a nejbližšími a jste všichni zdraví a šťastní. A do Nového roku jenom to nej, hlavně co nejvíce seriálů, pro nás maniaky a závisláky. :D A zase se těším na příští rok u dalších hádanek. :) <3
Lidi, bylo to s váma super. Je úžasný, že tu každý rok máme nové hádanky, takže díky Fruikovi a všem, co je vymýšlí. A taky díky vám všem, co hádáte. A taky že radíte, jinak bych občas byla fakt hodně někde.😂
Bylo to super. Vy všichni jste super. 😎
Moc děkuji za krásné adventní hádanky bylo to super a rychle uteklo 😍děkuji a klidné Vánoce 🌲
Hotovo, hotovo. :) Všetkým prajem šťastné a veselé Vianoce. :)
Hotovson. Děkuji za zpříjemnění předvánočního času a všem přeji poklidné prožití svátků :-)
Další adventní kalendář "vyžraný"... Děkuji za všechny letošní pamlsky, nejspíš to bude těmi lety luštění, ale letos mi to připadalo poměrně jednoduché. Ani jedna mě nepřivedla k šílenství, i když zvláště hledání toho pravého anglického slovíčka často nějaký čas zabralo. Dost často mě potěšilo, jak jsou elegantně vymyšlené (už vidím to dilema, až budu zase do ankety vybírat ty nej). Díky Fruikovi i Biskinovi (i dalším případným tvůrcům) a úplně všem přeji radostné a pohodové Vánoce.
Dneska nádhera. Obojí hned.
Všem krásné svátky a hlavně klid a pohodu.