Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2023

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Vyjanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 12. 2023 / 01:18:41 (před 47 týdny)
off

tak dnes paráda, díky za hádání

Ale letos jsem ještě nepřišla na 17, 18 a 21 (k té už nápovědy mám, ale fakt jsem natvrdlá a pořád se nedaří).
Poradí mi někdo?

díky předem

Sonya
Běžný uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2023 / 01:58:11 (před 47 týdny)
off

Tak dnes seriál na prvú dobrú. Film som zbytočne komplikovala, ale nakoniec mi to cvaklo a dala som ho na prvý pokus.

Ďakujem za tohtoročné hádanky a klobúk dole, že ste to takto krásne vymysleli. :) Budem sa tešiť zase za rok. :)

Sonya
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 12. 2023 / 06:28:53 (před 47 týdny)
off

Dneska to byl bonbónek, všem přeji krásné svátky a děkuji autorům za kalendář, s ním vždy prosinec rychle uteče 😉😊

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Wendy 4077
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2023 / 06:32:58 (před 47 týdny)
off

Tak jo hotovo, seriál na první dobrou i když ani nevím jak se mi to povedlo ve filmu jsem hledala složitosti tak až na po třetí.

Děkuji moc a moc za všechny hádanky :)
Už teď se těším na příště.

Přeji všem pokud možno klidné a pohodové Vánoce :)

wendy
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
23. 12. 2023 / 06:34:25 (před 47 týdny)
off

Děkuji moc za zpříjemnění adventního času.

Za ty roky si člověk myslí, že už má všechny způsoby hádání zmáknuté, ale i letos jsem měla pár hádanek, u kterých jsem si trochu potrápila mozkové závity.

"It's a beautiful day to save lives.”
habatom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 12. 2023 / 07:09:28 (před 47 týdny)
off

Tak i u mě dnes bez sebemenších problémů...
Mockrát děkuji za tradiční zpříjemnění adventního času tvůrcům kalendáře i všem co mě kolikrát nakopli k nějaké hádance.
Přeji všem krásné Vánoce.

PS: Kdyby ještě někdo dnes potřeboval s jakoukoliv otázkou pomoct, tak stačí napsat. Sice mám dneska dost napilno s vánočními přípravami ale v rámci možností, rád odpovím.

Flowerska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 12. 2023 / 07:45:16 (před 47 týdny)
off

Dneska obě dvě rychlovka, zítra se jistě můžeme těšit ještě alespoň na filmovou hádanku :)
Jinak dnes tu tak nějak průběžně budu, kdyby někdo chtěl nějakou nápovědu tak mi může napsat ráda vám poradím s jakoukoliv (film i seriál) :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
23. 12. 2023 / 07:53:05 (před 47 týdny)
off

Díky všem za díky ani nevíte, jak si toho vážíme. Je to pro nás pozitivní motivace do dalších let.

Jinak seriálové kreslí Biskin, filmové pak Jarddos. Všechny rébusy pak vymýšlím já a obdivuji kluky, co z mých poznámek vždy pak vytvoří. A hlavně rychle. Většinou jim to pošlu až těsně na konci listopadu. Přesně jako v komiksu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 12. 2023 / 07:54:33 (před 47 týdny)
off

Uff, dnešku jsem se bála co se na nás chystá ale krásně lehoučké. Také bych chtěla autorům poděkovat, a popřát krásné svátky 😊

Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
23. 12. 2023 / 08:24:48 (před 47 týdny)
off

Tak dneska obě bez nervů a za odměnu. Děkuju za tradiční adventní kalendář a taky díky všem, co mi poradili, když jsem byla v koncích. Každý rok jsem zjevně blbější. :-)
I přes tragédii, která se předevčírem stala, přeju všem, ať mají co nejkrásnější svátky a vkročí tou správnou nohou do nového roku.