Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu...
Všem krásné svátky přeji :-)
Děkuji za nápovědu
Zdravím, můžu poprosit poprosit o nápovědu k 21, 22 nějak mi to nedochází :/
Edit: tak po napovedach uz mam diky moc 😊
Kdo by potřeboval poradit s jakýmkoliv seriálovým okénkem ať napíše, ráda pomůžu. :)
Po té čtvrteční tragédii na CUNI jsem pěkně v háji, nejdřív jsem nechtěla adventní kalendář ani doluštit, dnes jsem došla k tomu, že se tu zkusím rozptýlit... ale nějak mi to nejde luštit. Kdybyste mi někdo chtěli poradit s hádankami 20, 21, 22 a 23, tak budu moc vděčná. Zkusím zaměstnat hlavu...
Dekuji vam za kazdorocni zpestreni prosince a doufam, ze se pristi rok tady zase vsichni potkame. Moc jsem si to uzila a vsem preji klidne svatky.
Takže hotovo.
Asi polovicu som dal sám a cca polovicu mi pomohli ľudia a tým patrí moja vďaka a prajem im aj tvorcom kalendára pekné sviatky.
Ďakujem konkrétne : Natynka23, Sonya, Mistin, Kentan, Sarhod79, Verunkawrath, Mayas, Darebnica, Dmarianf, Wendy 4077 a Pipa22
Takže ešte raz, všetkým šťastné a veslé
Tak dnešní na první dobrou, ale nastal ten čas, kdy musím poprosit o radu k několika starším.
Připadám si už vyplně vymletý, ale ani opakované pokusy mi nepřinesly výsledek - mohl by mi někdo prosím dát kopanec k filmovým 1, 2 a 12? Ať se snažím, jak se snažím, nevím už, jak na ně.
Děkuju!!
Edit: Už netřeba posílat, děkuju moc Flowerska za nápovědy :)
Tiež chcem poďakovať za každoročnú zábavku počas adventu, nech vás nápady neopúšťajú ešte zopár rokov! 🙂
Bohužel, dneska už nemám moc času :(. Můžu moc poprosit o nápovědu k seriálovým 21. a 22. a filmovou 22.? Pořád na to nemůžu přijít.