Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravíčko - díky týmu SZ za skvělou hru - jako vždycky. :)
Ale bohužel ještě nemám hotovo, a tak - pokud by se našla nějaká dobrá duše, poprosila bych o lehká nakopnutí k 7, 15, 16 a 21. :) Zbytek, pokud si vzpomenu, můžu poradit na oplátku. Díky moc. :)
Edit: díky za nápovědy. Konečně docvaklo vše.
Ahoj, mohu poprosit o radu k 10., 15., 16., 18., a 20.? Děkuji :)
Tak mám konečně seriál, vyřešila mi to dcera, já to brala moc složitě. Děkuji tvůrcům za filmové a seriálové hádanky, děkuji těm, kteří mi letos pomohli s hádankami a všem přeji krásně prožití svátků vánočních a hodně zdraví do nového roku
Najde se nějaká dobrá duše a napoví k seriálům: 16 a 21
(s čímkoliv jiným klidně taky poradím ;-) )
předem moc díky
díky za nápovědu, hotovo ;-)
Hotovo! Tento rok jsem na sebe hrdá, požádala jsem o nápovědu jen jednou, předchozí roky to bývalo častěji. Děkuji za hádanky a nezbývá než se zase skoro rok těšit na další ročník seriálů a hádanek. Ať se vám všem daří :)
Ahoj, našla by se tu nějaká dobrá duše a poradila mi se seriály 15, 26, 20 a 22?
Stejně tak s filmy - 16, 22 a 23.
Předem mockrát děkuji
Dneska byla zase moc pěkná. A zase jsem o tom ani neslyšela 😃
Letos jsem, snad poprvé, nemusela žádat o nápovědu. Několik seriálů bych ovšem nedala bez poctivého pročítání diskuze a jednoho prolezeného profilu.
Dost pak pomohlo, že (skoro?) všechno bylo letošní, takže usnadňovalo hledání, když jsem netušila.
Moc děkuji za letošní advenťák, těším se zas další rok! Krásné Vánoce všem 🎄🥂🍾☃️❄️
Prosím o popostrčení z 21. a 22. Předem děkuji
Edit. Už mám moc děkuji za pomoc
Mohu poprosit o nápovědu k dnešní seriálové hádance? Děkuji
Prosím o nápovědu k 21. Všechny ostatní mi dříve či později došli, ale tady mě nic nenapadá.
Edit: Hotovo. Ukázalo se, že se jedná o seriál, který jsem už zkoušela, ale poprvé mi ho to z nějakého důvodu neuznalo.