Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji tvůrcům za kalendář a budu se těšit zase za necelý rok. Všem přeji krásné Vánoce a vše nejlepší do nového roku :)
Letos byly seriálové docela snadné, ale ty filmové to byl hardcore. Ale zase se to povedlo. A nezobrazuje se mi stromek v posledním políčku.
Ďakujem krásne za adventné hádanky a prajem všetkým veselé vianočné sviatky :)
24)
A je tu koniec adventných Hádanok v roku 2023 iba 56 pokusov čo je slušné a jeden krát som musel poprosiť o nápoveď Ďakujem Fruikovy a jeho Teamu za ďalší super rok na Serialzone .
Prosím, mohl by mi někdo napovědět k filmovým okénkům 1, 12 a 14?
Krásný den přeji Všem,
chtěla bych poděkovat tvůrcům této hry....pobavilo a zkrátilo čas čekání na Ježíška :-). Hádanky byly krásné vymyšlené a dost potrápily. Také chci zároveň poděkovat všem, kteří si našli čas a občas poradili. Letos mi dali více zabrat seriály...tedy některé....než filmy.
Přeji Všem Krásné a požehnané svátky a už se těším na příští rok co nám tvůrci připraví.
Prosím, může mi někdo poradit s posledními třemi hádankami filmovými a 21 seriál?
Krásné sváteční den, prosím o nápovědu k okýnku číslo 22. Děkuji a krásné a veselé Vánoce
Pěkné vánoce! Kdyby byl někdo ještě ochotný mi napsat nápovědu na 21. okénko, byla bych vděčná.
Děkuji