Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Moc děkuji za letošní hádanky, jako každý rok naprosto super! Opět se mi povedlo vše uhádnout bez nápovědy, ač u některých to bylo i na několik hodin přemýšlení. Nejvíc dala zabrat prasátka, stovka nebo flashpoint :D. Má oblíbená byla hádanka 13. - velmi originální :).
Kdyby někdo chtěl poradit s nějakou hádankou, pište :)
Díky za další hádankový měsíc. Tento rok byl pro mě jeden z nejtěžších. Potřebovala jsem několik nápověd, ale stejně jsem si luštění užívala. A pokud někdo sleduje moje vyhledávání na googlu, určitě najde hoooodně inspirace na seriály, co jsem zkoušela 😂😂😂
veľmi pekne prosím o nápovedu k 16 hádanke, už naozaj netuším :D
pekné Vianoce!
Ďakujem tvorcom za adventný kalendár a všetkým prajem krásne a veselé Vianoce.
Děkuji tvůrcům za každoroční zpestření vánočních svátků, bez adventního kalendáře na serialzone si už nedovedu představit Vánoce. :D
Užijte si vánoční svátky, hodně času na sledování seriálů a budeme se (snad) zase těšit za rok.
Děkuji za super zábavu a přípravu kalendáře, užila jsem si to. Přeji všem veselé Vánoce
Zbývá mi seriál 18. a 20. a film 14. a 18.
Poradí někdo prosím? 🥺
Ahoj, můžu poprosit nějakou dobrou duši o naťuknutí u 10,15 a 20-22? :)
Dobrý večer :) mohla bych poprosit o nápovědu k hádankám 6 a 18? Ani po dlouhém přemýšlení na to nemůžu přijít :D moc děkuji :)
Edit: moc děkuji za pomoc, už mám vse. Bylo to parádní, moc pěkne zprijemneni adventu :) děkuji tvůrcům.