Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kdybych líp přemýšlela mám na první dobrou. Ale zbytečně jsem pár pokusů vyplácala, ale aspoň dnes bez nervů, s klidem a s úsměvem na rtech mohu jít spát :D Skvělá práce :)
Film na první dobrou, seriál bych dala na první dobrou taky kdybych v tom nehledala složitosti. Ach jo nepoučím se a nepoučím se :D
Tak film mi dal trošku zabrat, ale nakonec mi pomohla metoda, co jsem použila u dvou předchozích. :D Seriál v pohodě. Fruiko, ty nás u těch filmů letos fakt nešetříš.
Tak dnes obě na první pokus, i když nad seriálem jsem zbytečně tápala, vůbec ho neznám 🤦🙂.
Prosím o pomoc s filmami
Mohu poprosit o napovedu k filmu 1. a 2.12.? Myslim, ze uz jsme to s manzelem prekombinovali 100x a nemuzem na to prijit ani jeden. Diky
Edit: mam. Diky moc.. sla jsem na to fakt blbe 😶
Tak dnes konečně oboje. Ty první dva filmy mě ale ničí 😉, smilujte se někdo, prosím, a nakopněte. Díky 🙂.
Edit: Po nápovědě mám. díky. Sama bych to nedala, asi mi mozek za ten rok dost zlenivěl 😁
Keďže mi stále nikto nenapísal, do tretice prosím o nápovedu k prvým dvom filmom.
Edit: Mám!
Dnešný seriál nakoniec opäť nič zbytočne komplikované, než som za tým hľadala. Nakoniec sa podarilo, ak by sa našiel niekto, kto by mi dal nápovedu k tretiemu filmovému okienku, bola by som veľmi rads, akosi som sa tam zase zasekla. 😅
Edit: Už mám aj filmové okienko teda. Ďakujem 🙏