Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zase zbytečně na druhý pokus sakra :D ale nádhera!:)
Kdybych líp přemýšlela mám na první dobrou. Ale zbytečně jsem pár pokusů vyplácala, ale aspoň dnes bez nervů, s klidem a s úsměvem na rtech mohu jít spát :D Skvělá práce :)
Film na první dobrou, seriál bych dala na první dobrou taky kdybych v tom nehledala složitosti. Ach jo nepoučím se a nepoučím se :D
Tak film mi dal trošku zabrat, ale nakonec mi pomohla metoda, co jsem použila u dvou předchozích. :D Seriál v pohodě. Fruiko, ty nás u těch filmů letos fakt nešetříš.
Tak dnes obě na první pokus, i když nad seriálem jsem zbytečně tápala, vůbec ho neznám 🤦🙂.
Prosím o pomoc s filmami
Mohu poprosit o napovedu k filmu 1. a 2.12.? Myslim, ze uz jsme to s manzelem prekombinovali 100x a nemuzem na to prijit ani jeden. Diky
Edit: mam. Diky moc.. sla jsem na to fakt blbe 😶
Tak dnes konečně oboje. Ty první dva filmy mě ale ničí 😉, smilujte se někdo, prosím, a nakopněte. Díky 🙂.
Edit: Po nápovědě mám. díky. Sama bych to nedala, asi mi mozek za ten rok dost zlenivěl 😁
Keďže mi stále nikto nenapísal, do tretice prosím o nápovedu k prvým dvom filmom.
Edit: Mám!
Dnešný seriál nakoniec opäť nič zbytočne komplikované, než som za tým hľadala. Nakoniec sa podarilo, ak by sa našiel niekto, kto by mi dal nápovedu k tretiemu filmovému okienku, bola by som veľmi rads, akosi som sa tam zase zasekla. 😅
Edit: Už mám aj filmové okienko teda. Ďakujem 🙏