Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Možná s věkem hloupnu, ale ty filmové hádanky (1. a 3.) mi ani po odhalení úplně nedocházejí. A taky mě štve, že se musí vybrat konkrétní rok ze stejných názvů, jinak je to zamítnuto a hadače to pak může svést na špatnou stopu.
Syrestesia napsal(a):
Možná s věkem hloupnu, ale ty filmové hádanky (1. a 3.) mi ani po odhalení úplně nedocházejí. A taky mě štve, že se musí vybrat konkrétní rok ze stejných názvů, jinak je to zamítnuto a hadače to pak může svést na špatnou stopu.
To mě jako taky štve, protože i včerejší film to nějaké verze toho samého názvu filmu nebralo a dnes to bere jen jeden ročník. Jak mám ale jako vyčíst z jednoho obrázku název i ročník filmu, to fakt nevím jak si to jako tvůrci představují.
Syrestesia napsal(a):
Nic si z toho nedělej, mám to stejně 😉. Dneska konečně na první dobrou oboje, se mi ulevilo 😆.
Flowerska napsal(a):
To mě jako taky štve, protože i včerejší film to nějaké verze toho samého názvu filmu nebralo a dnes to bere jen jeden ročník. Jak mám ale jako vyčíst z jednoho obrázku název i ročník filmu, to fakt nevím jak si to jako tvůrci představují.
Fruiko na některé předchozí stránce diskuze psal, že vždy nejnovější.
Fruiko napsal(a):
Jsem myslel, že jsem ošéfoval všechny. Každopádně vždycky by měl minimálně fungovat ten nejnovější/nejprovařenější.
seriál v pohodě, jdu se zamyslet nad filmem
paráda, film mám, ale musela jsem si to říct nahlas, aby mi to docvaklo
Může mi prosím někdo poradit dnešní seriál? Zkoušim vše možné, ale nemůžu na to přijít🧐
Prosím poradí mi někdo s filmy? letos se nějak nechytám, děkuji
No prvni filmovou bez napoved bych neuhadla, takze jeste jednou dekuji. Za to dneska to byla docela rychlovka oboji.. tak aspon bude klidna nedele :D
Tak dnešní seriálová mi dala zabrat.
Hlavně protože jsem hledal stále český název . :( :( ale jinak dobré :D
Jen teda u té filmové to byla docela hračka i když mi ten název filmu moc nesedí k výsledku z obrázku. Musel jsem si to prostě domyslet.