Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Film dnes jeden velký průser. Nápověda na dnešek? 🙏🥺
Edit. Mám, díky za pomoc!
Prosím o nápovědu k 1. a 2. filmu, už nevím jak se na to podívat jinak 🙏🥺
Může mi prosím někdo poslat nápovědu ke včerejšímu filmu? Ráda pomůžu s čímkoli ostatním. Motám se kolem Kinoza Zakino mezikoin Prednokiza kozáčekuin 🤣🤣 prostě jsem úplně vedle. Předpokládám že je to v češtině, jelikož filmy většinou bývají...
EDIT: Tak ještě že jsem si poprosila o nápovědu. Tohle bych neuhodla ani za sto let. Jelikož to bohužel není "popiš co vidíš" a podle toho já vždy jdu. 🙈
Prosím už asi tretíkrát o nápovedu k filmom č. 1 a 2, nikto sa neozval.
vzdávám se :(, obvykle mi jdou filmové hádanky lépe jak ty seriálové, ale letos nemůžu vůbec přijít na 1. a 2. film. Můžu moc poprosit o nápovědu?
Edit: Tak už mám, děkuji moc. Ten první film by mi asi nedošel nikdy bez nápovědy, u toho druhého jsem se kolem toho motala :-D
Zdravím, mohl by mě někdo nakopnout s filmovou hádankou z 1. 12. Na tu abecedu ne a ne přijít. Díky :D
Taky bych poprosila o nápovědu k 1. filmu, zapojila jsem i rodinu, ale vyčerpali jsme snad všechny možnosti :/
Edit: Mám, díky moc za kopanec! A klobouk dolů před všemi, co to dali bez nápovědy, tohle bych mohla hádat do příští zimy a nedošlo by mi to...
Může mi prosím někdo poradit všechny 3 filmy? Letos jsem fakt marná 😏 na oplátku nabízím cokoliv ze seriálů, ty jsou naopak parádní :)