Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosim o napovedu k dnesnimu filmu.. myslim, ze mi po celem dni dosly napady. Dekuji 🙏🏻
Edit: mam ☺️
Ja si dnes neviem rady s filmovou, môžem poprosiť o nápovedu? Ďakujem
petruskaJ napsal(a):
Po celodenním marném čumění na obrázek po Fruikově nápovědě konečně mám film! Zmátl mě ten první obrázek, stačil by úplně ten druhý,
ale jistě to byl cíl 😆.
Po Tvojej a Fruikovej malej nápovede mi to konečne docvaklo. Ale ak mám pravdu povedať, ja by som ho niekedy najradšej zabila (imaginárne). Viem si predstaviť ako sa teraz skodoradostne škerí, že je to taaaak jednoduché a väčšina to opäť nevie.
P.S.: Ďakujem za nakopnutie.
Ahoj, vzdávám to. Prosím o nápovědu k prvním dvěma filmům. Ostatní jsou lehké, ale ty dva nám doma pěkně zavařili mozky 😅
Prosim nejaka dobr adusa ktora pomoze s dnesnym filmom...som v koncoch
Tak to taky vzdávám, prosím o nápovědu k dnešnímu filmu. Přijde mi, že už jsem vyházela všechno, co jen trochu připadalo v úvahu, a stoprocentně to bude něco poblíž, za co se pak budu mlátit do hlavy, ale co už :D
EDIT: Díky, mám.
Škoda, že jsem se zrovna dnes nepodívala na fórum, když jsem opět zápolila s filmem 😂, takže mi ušly Fruikovy nápovědy 😉 a místo toho jsem na to šla přes vyhledávač na kfilmu.net, kde jsem vyzkoušela všechno, co mě napadlo (a když jsem i trefila správné první slovo, film se ve výsledcích pochopitelně neukázal 😉) a pak dlouhé googlování a nakonec jsem na ten správný narazila. A docela upřímně mě rozesmálo, jak to bylo najednou jasné 😂. Takže za mě fakt povedená hádanka.
Tak dneska kupodivu obě a kupodivu mnohem lehčí film... Ale chvíli mi trvalo najít ten správný výraz.
Tak mám, obě :). Seriál dal trochu zabrat, tolik synonym, že neznat ho, neuhodnu :).
Seriál vůbec netuším 👎