Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tentokrát film na druhý pokus. No seriál absolútne netuším. Mám pocit, že mi dochádzajú nápady. Mohla by som poprosiť o nejaké nakopnutie prv, než ma z toho rozbolí hlava? :D
Tak asi musím poprosit o radu. Mám tušení, že to je v angličtině, ale asi nemůžu najít to správné slovo. Může prosím někdo poradit?
Tak a dnes som v koncoch pri serialy...uz som vyskusala vsetky anglicke varianty na bod...nie je to flash point, spotless, without trace, blindspot... niekde sa asi okolo toho tocim ale neviem na to prist...moze mi prosim niekto poslat napovedu? dakujem
Ahoj, prosím o nakopnutí k seriálové 3.,6. a k filmové 1.,2.,3. a 5. Předem moc děkuji.
Edit: seriálové mám - děkuji Mistin! :)
prosím o nakopnuti k dnešnímu seriálu... fakt na to nemůžu prijit
Mohl by mi prosím někdo poradit se seriálem 2. a 6.? U té šesté mě prostě napadá jen RedDot, což jsou komiksy na instagramu :D
Edit: Mám, moc děkuji. Tak ta 2. by mě vůbec nenapadla :D
Tak prvych 5 ok v pohode. Ale dnes na to kukam ako keby som si dal LSD a nic mi nevychadza.
update, vdaka za pomoc. uff , to bolo niečo. originálne
Hledám dobrou duši, která by mi poradila s dneškem. Nějak nemůžu najít ty správný slova.
Mám... díky :)
Moc prosím nějakou dobrou duši o nápovědu k dnešnímu seriálu... Už fakt nevím jak to pojmenovat. Děkuji moc
Tak hotovo konečně kdybych se nedržela špatného slova už to mohlo být dávno 🤣