Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hah, tak tohle byla docela sranda. Před spaním na to koukám, napíšu první, co mě napadne - není to ono, tak jdu radši spát, abych u toho neseděla celou noc. A dneska ráno mi dojde, že existuje ještě další seriál od stejného slova, jen v jiném tvaru, a to už byl ten správný. :D
Ok mam to, ale rovnou říkám, že to chtělo vyměnit slovník, moje angličtina nestačila. Pomohlo na too od rána nemyslet a vrátit se k tomu až teď.
Moc prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu. Předem děkuji.
Dnešný seriál naozaj lámačka hlavy. Nakoniec sme na to prišli, ale bol to pôrod. Nápovedy dnes nerozdávam asi, lebo úprimne netuším, ako by som toto niekomu vysvetlila zrozumiteľne. 🤭🤭
Poradil by mi prosím někdo s dnešním seriálem? Jsem v koncích, přemýšlím o tom od půlnoci a nepohnul jsem se nikam. Moc děkuji :-)
Edit: Díky všem za pomoc. Mám to, ale sám bych to nedal :-)
Dnes brnkacka. Pomahaji zkusenosti z predchozich let a uz i trosku tusim, jak nad tim Fruiko duma. :D Pekne udelano, oboje.
Mohla bych poprosit o pomoc s dnešním seriálem? :) Nějak se nemůžu dopátrat k tomu správnému slovu evidentně.
Edit: no tak tohle synonymum mě nenapadlo.. :D díky za pomoc
Moc prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu. Ani s pomocí slovníku to prostě nedokážu pojmenovat...
Díky skvělé nápovědě co jsem dostala to mám. Mockrát děkuji tentokrát to opravdu byla makačka na mozek 🤭
Mohu poprosit o nápovědu k dnešnímu seriálu?