Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
aldien napsal(a):
Není nad to, když po zoufalém hledání různých překladů blikající červené tečky člověka osvítí. A to seriál sleduji.
Vďaka, toto pomohlo, preklikala som tvoj profil a našla to :D Bez toho by som to dnes nedala, seriál vôbec nepoznám a absolútne by som to neuhádla.
Mohl by mi hodit někdo větší nápovědu k dnešnímu seriálu? ☺️ děkuji
Ahoj. Prosím, prosím nápovědu k dnešnímu seriálu. Děkuji moc!
Zbytečně vyplácané pokusy jenom proto, že jsem si název špatně přeložil.
Nerad to říkám, ale dneska je to jasnej Flash Forward...
aldien napsal(a):
Není nad to, když po zoufalém hledání různých překladů blikající červené tečky člověka osvítí. A to seriál sleduji.
Ďakujem za tip a pomoc. Nad týmto synonymom blikania som sa zamýšľala. Ale akosi mi pri hľadaní možnosť nedocvaklo že ide o priebehový čas. Bez tejto nápovedy by som to nedala. Škoda len toho jedného vyplytvaného pokusu na Flashpoint. Som trubka.
Tak, a ešte mi ostáva film.
Edit: Tak toto bola rýchlovka, už aj film mám. Ale myslím, že to je preto, lebo o tomto filme viem, myslím, že je to produkcia Apple TV.
Tak seriály i po dnešním, který mi dal trochu zabrat, mám. Ale stále mi chybí filmy 1,2 a 5. 😟
Poprosila bych o lehký nakopnutí s dnešní hádankou
Neviem pohnúť so včerajším filmom. Pomôže mi prosím niekto?
Film dnes jednoduchý a seriál po chvíľke rozmýšľania tiež.