Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj. Prosím o nápovědu k seriálu. 😊 Díky. Od rána nad tím přemýšlím a pořád nic.
Hezký večer, prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu, lámu si s tím hlavu půl dne a furt nic.
Tak dnes je to totálne na pomylenie. Ta bodka nema co blikat, ma sa len zmensovat, bez blikania. Takto to posobi ako serial flashpoint ako totalna tutovka, ze je to on a pritom nie je.
majino napsal(a):
Tak dnes je to totálne na pomylenie. Ta bodka nema co blikat, ma sa len zmensovat, bez blikania. Takto to posobi ako serial flashpoint ako totalna tutovka, ze je to on a pritom nie je.
díky, tohle pomohlo :-)
majino napsal(a):
To blikání má svůj důvod 🙂bez toho by to byl jiný serial
Zli_ne_čka napsal(a):
To blikání má svůj důvod 🙂bez toho by to byl jiný serial
Dovolím si oponovať. Práve takto to evokuje iny seriál.
Predpokladám, že flashpoint vyskúšali takmer všetci, ešte aj flashforward som tam skúšala dať - netuším prečo :D Po troch zbytočných pokusoch mi ale docvaklo na čo sa treba zamerať.
Tak jo, seriály zatím docela pohoda, ale ty filmy, ty filmy. Kromě filmů ze 3., 4. a dnešního netuším žádný. Nakopne mě někdo, prosím?
Významně špulí zadnici a čeká...