Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
7)
Tak to mi teda dalo zabrať po hodine čumenia na ten obrázok a skúšania cez prekladač som vyskúšal sa pozrieť do zoznamu seriálov a osvietilo ma hneď ako som videl ten seriál mi to hneď docvaklo už mi to mohlo docvaknuť aj pri pozretí na pomenovanie toho obrázka to bolo dosť jednoznačné :-))
Poprosím o nápovědu k dnešku.
Mám, díky :)
Mohl by mi někdo pomoct se včerejší hádankou? Děkuji. :)
EDIT: Už mám, díky všem. ;)
Nejspíš to dnes bude jednoduché, ale jsem v koncích :D Uvítám kopanec od kohokoliv, děkuju :D
Edit: hotovo :-)
Serialy zatial pohodka, mohol by som poprosit o hint k filmovym hadankam cislo 1 a 5 ?
Dakujem :)
Tentokrát film na pohodu, jdu bádat nad seriálem při obědě:)
edit: tak i seriál mám
Teda tak to plus mě dostalo, ale nakonec mám.
Kdyby ale někdo byl tak hodný s filmy 1,2a 5,tak budu vděčná.
ja ti neviem, asi si sedím na kábliku. Skúšam kadejaké varianty k dnešnému seriálu a nič. Môžem poprosiť o malú nápovedu? ďakujem.
Ahoj,
tak se nakonec také hlásím s prosbou o pomoc s dnešní hádankou. Tento písmenkový druh mi většinou jde, ale dneska se nějak trápím. Strašně mne tam mate to plusko, i když předpokládám, že ve výsledku to bude určitě snadné.
Díky předem,
Jana, sgjoli
EDIT: už mám a moc děkuji za nakopnutí