Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k seriálu 7
Stále mi nikdo nápovědu nenapsal prosím, prosím o pomoc. Už to sem píší třetí den a stále nikdo :(
Už to mám děkuji
asi som fakt blbý ale už som nakombinoval podľa pomôcok všemožne farby s písmenami LBT a nič mi nevychádza. Pomôže mi niekto? ďakujem
tak tento seriál nie len že nepoznám, ale ani som netušil že to existuje :) A hlavne som zle išiel na tú farbu. Moc tradicionalisticky
ALE UŽ MÁM a ďakujem za nápovedu
Tak seriál dnes asi nejlehčí, na první pohled jsem hned věděla název....
Tak nevím jestli je to tím, že mě skolila nějaká nemoc, ale dneska koukam na serial i na film jako tupá a vůbec nevím 😅 Co mě napadlo jsem zkoušela hledat, ale už si nevím rady
EDIT: uz mám, moc díky za rady 😊
A ano, dneska jsem byla opravdu tupá 😆
Tak tento rok se velmi těším na rozklíčování hádanek, protože na tu dnešní jsem přišla v podstatě náhodou :D
Moc moc prosím někoho pomoct se sedmičkou :/ vůbec netuším už
PS: mám moc děkuji :))
Nakopne mě někdo prosím s včerejší hádankou? Čučím na ty U už druhý den a nic.
Díky
Edit: díky mám, přemýšlela jsem správným směrem ale pořád jsem nějak přehlížela ten správný název
Mohu poprosit o nápovědu k dnešnímu seriálu? Děkuji
A zase bankovky, bez nich by to nebolo ono. A určite to bude zase nejaký český názov :) :) :) tie mi dávajú zabrať
Oboje mám. Seriál po chvíle rozmýšľania nad správnym výrazom na prvý pokus nakoniec. :) A film na druhý pokus po tom, čo mi doplo, kde to robím zle. Tak ešte dobrú noc želám a ďakujem za pekné hádanky. 🤭