Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dnešní je záludná v tom, že je jiná než ty obvyklé a ještě matoucí ohledně jazyka. Ale i přesto to mám zatím bez nápověd a napoprvé!
prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu
film dnes hneď, seriál až po nápovede...
Litocha napsal(a):
Tak dnešní je záludná v tom, že je jiná než ty obvyklé a ještě matoucí ohledně jazyka. Ale i přesto to mám zatím bez nápověd a napoprvé!
Tak to respekt... Já už zoufale projížděl seznamy všeho, co letos zatím vyšlo a ani tak mě to netrklo (a to ten seriál v seznamu byl!)
darbak napsal(a):
Tak to respekt... Já už zoufale projížděl seznamy všeho, co letos zatím vyšlo a ani tak mě to netrklo (a to ten seriál v seznamu byl!)
Dneska jsem si, pravda, tak docela jistá nebyla, ale vyšlo to. Jinak je má Fruiko vymyšlené tak logicky, že je už u hádání zřejmé, že je to ono. (A taky pomůže mít přehled v nových seriálech, protože těch je v hádankách většina + zkušenosti z předchozích let, protože žádný nový princip už se vymyslet nedá.) Nicméně uvidíme, co přijde dál.
Pěkně prosím o kopanec. Ty peníze nedávám. :-) Předem děkuji.
Edit: výživný kopanec pomohl. Dík.
Ahoj, můžete mi prosím poradit se seriály 1,6,7,8,9 a 10? Filmy nehádám
Ahoj, poraďte prosím někdo s dnešním serialem
Litocha napsal(a):
Dneska jsem si, pravda, tak docela jistá nebyla, ale vyšlo to.
Je trochu pravda, že tam do toho trochu hapruje jiný seriál, ale není tak doslovný jako je správná odpověď.
Litocha napsal(a):
Jinak je má Fruiko vymyšlené tak logicky, že je už u hádání zřejmé, že je to ono.
Že jo! Proto většinou odmítám inspiraci od ostatních, abych držel stejnou “logickou” linii.
Litocha napsal(a):
(A taky pomůže mít přehled v nových seriálech, protože těch je v hádankách většina + zkušenosti z předchozích let, protože žádný nový princip už se vymyslet nedá.)
Bo jsme všechny staré seriály vyčerpaly v předchozích 10 letech. Ale i tak se snažím každý rok tam narvat nějakou klasiku. A každý rok se tam snažím i nacpat i nějaké nové dosud nepoužité příslovce. Což teda letos vyžrali asi všechny novinky filmy.
Prosím o nápovědu k dnešní seriálové hádance a ještě k filmové hádance z 5.12.
Díky :)