Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kdybych nebyla hr, tak to mám na první dobrou. Ale aspoň ten druhý pokus vyšel. :D Moc děkuji za dnešní hádanku. <3
Konečně jsem teď vyřešila hádanku z 9.12., to bylo strašné. Seděla jsem nad tím dva dny, prošla forum, prošla celý seznam seriálů, nápovědu dostala.
Dokonce jsem si i našla na wikipedii seznam barev a každou zvlášť hledala v seznamu. A ono to přitom bylo jasné a já jen skoro slepá a neuvědomila si, že to je barva.
po tom včerajšku malina :) aspoň si nebudem celý deň hlavu lámať :D :D ďakujem krásne
Filmová i seriálová dneska na pohodičku :)
Asi bych si ušetřila spoustu pokusů, kdybych místo znaku neviděla ukazatel polohy od googlu :-D
Janey T napsal(a):
Kdybych nebyla hr, tak to mám na první dobrou. Ale aspoň ten druhý pokus vyšel. :D Moc děkuji za dnešní hádanku. <3
Mám to rovnako. Tiež som bola HR, zadala som na prvý pokus zlý seriál a keď som potom zahľadala, tak ni ten správny seriál tak nejako už dopol. :D
A film som teda mala na pohodu. :) Ďakujem za veľmi pekné hádanky na dnes. :)
11)
Tak sa mi to páči 10s a je to pozri napíš a konec .-))
Seriál na první pokus, film mi chvíli trval než jsem poskládala ta písmenka správně.
Krásně vymyšlené.
Dneska kouknu a vidím....
Dnes obě na první pokus, u filmové mi chvilku trvalo, než jsem to poskládal. Seriálovou neznám, ale je to doslova napiš co vidíš, takže mám pro dnes volno :D