Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak já už to také vzdávám :( mohu poprosit o nápovědu k filmu? letošní začátek stojí za to! :D
Tak na dnes mám hotovo aj seriál aj film. Ten včerajší z 1.12. nie a nie. Tak ak by sa našiel niekto,kto mi poradí, bola by som rada.
ahojte, máte tu niekto podobný problém ako ja? mne kalendár nejde otvoriť na mobile, viete niekto, kde môže byť chyba? :D hádanky obe vylúštené krása :)
retaur napsal(a):
Prosím, u filmu umožnit jako další správnou odpověď film "turné". Pokud nelze, prosím o nápovědu, díky :)
To je dobrý.
Na film jdete asi všichni správně, ale moc negativně.
Vzdycky me trapi, jestli uvazovat nad serialem anglicky nebo cesky...
Bože, to je tak jednoduché, ale já na to musím jít prostě složitě 🙈 Mít možnost řvu na celý barák jak jsem bl...bá 🤣 Moc děkuji za dnešní aspoň mohu po hodině a půl jít v klidu spát 😊🤭
Niekedy na to idem príliš komplikovane a keď potom príden na odpoveď, tak sa mi nechce veri, že by to mohlo byť ono. 😅 Takže napokon aj dnešné okienko otvorené.
LuciaG napsal(a):
Tak na dnes mám hotovo aj seriál aj film. Ten včerajší z 1.12. nie a nie. Tak ak by sa našiel niekto,kto mi poradí, bola by som rada.
Ak ešte nemáš - tak musíš sa sústrediť na to, kde sa nachádza písmenko E. Ak by bolo teeba nejakú ďalšiu nápovedu stačí napísať. 🤭