Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Trochu jsem se lekla, když jsem viděla, kolik tam toho je 🤣 Ale ve výsledku moc krásná skládačka :)
Na chvíli jsem se lekla, že to neposkládám, ale super skládačka .o) klobouk dolů pěkná hádanka
Sice se to neobešlo bez menšího nakopnutí ale mám to! A je to naprosto geniální :D
Napřed šok cože to je😁 nakonec krásně poskládané,klobouček.
Po x dnech jsem došla i na chybějící,ale prosím vás ta 10 je co? Nemohl by mě prosím někdo nakopnout?
Edit: 10 už mám, děkuji za nakopnutí. Bez nápovědy bych to nedala.
Na dnes hotovo aj film a seriál. Film som si dnes musela vyhľadávať a seriál som v podstate uhádla len vďaka prvému slovíčku a poslednému z obrázkov… a asi z časti preto, lebo tento seriál poznám. 🤭 Ďakujem a dobrú noc.
najprv pozerám, že to čo :D a potom to hneď naskočilo :) krása. Len tie filmy mi ako vždy nejdú :D
Při prvním kouknutí... šok, ale nakonec to stačilo správně poskládat a je hotovo. Opět film odolává.
Tak dneska to byla neskutečná nádhera,tolik slov po ránu člověka spíše vyděsí,ale krásné probuzení :)
Seriál hotov. Na první pohled jsem se docela lekla ale podařilo se. Jdu dumat nad filmem zatím mám v hlavě přesně to co je na tom obrázku 🤣
Tak jo už mám i film. Opět krásně vymyšlené.