Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
juhůů, tak jsem myslela, jakej to bude zase masakr, když jsem to viděla. ALe byla to rychlovka :D
Edit. tak filmovou mám taky hotovou :D jdu spát, dobrou :D
Sakra .. kouknu, tusim jak bych to resil, ale co jsou sakra ty kulickyu :D :D
Tak dneska taky na první pokus. I když při prvním pohledu na to jsem si myslela, že mi vyletí oči z důlku, s otázkou co to sakra zase je. :D Ale nakonec hotovo a mohu v klidu a úsměvem na rtech jít spát :D Moc krásně vymyšleno a děkuju :)
s filmom to nejako nedavam - existuje nejake ceske slovicko pre penize / prachy ktore obsahuje T / J? Ci idem na to uplne spatne?
EDIT: vdaka za pomoc s korenovym ceskym slovickom! to by mi nenapadlo. zvysok uz siel jednoducho
Krásně lehučká, vyluštěno za pár sekund :))
E Š napsal(a):
s filmom to nejako nedavam - existuje nejake ceske slovicko pre penize / prachy ktore obsahuje T / J? Ci idem na to uplne spatne?
TO by me taky zajimalo ... jenom jestli to co si myslis, je skutecne to co autor si mysli, ze nakreslil :D
E Š napsal(a):
Existuje. Vy tam máte místo J měkké i.
Fruiko napsal(a):
Existuje. Vy tam máte místo J měkké i.
Vdaka, ale je to trochu komplikovanejsie :D realne tie slova v slovencine a cestine maju len 2 spolocne pismena a 4 rozdielne
Bez kopance bych na to nepřišla,skvělé vymyšleno,vůbec bych si jinak s tímhle ten seriál nespojila. :D